To je to što me zanima!

Josip Vranković: Najviše me veseli i ispunjava što grizu...

Joke ih je razdrmao. Osim što su konačno svi zdravi, 'vukovi' su promijenili mentalni pristup od izbornikova dolaska na klupu Cibona je izgledala moćno kao nekad...
Vidi originalni članak

Utakmica je odavno bila riješena, Bojan Bogdanović i Tomislav Zubčić završnicu su pratili s klupe, ali nije im padalo na pamet sjediti. Minutu prije kraja okrenuli su se prema publici i poveli navijanje. Gotovo 4000 ljudi ustalo je i pozdravilo “vukove”.

Cibona je izgledala moćno kao nekad. Bolje rečeno, kao nikad nove sezone. Od skupine igrača koji su izgledali kao da jedva čekaju da završi utakmica u kojoj se sramote protiv inferiornih protivnika postali su “krvožedni čopor” koji je “rastrgao” Cedevitu, nominalno najbolju hrvatsku momčad.

- Dečki su mladi i neiskusni, ali moraju biti gladni - rekao je Josip Vranković, često osporavani mladi trener koji sazrijeva sa svojim igračima.

- Najviše me ispunjava što sam im u mentalni sklop udahnuo da grizu - dodao je Joke.

A Aci Petroviću već je zlo od tolikih priča o psihologiji koje se povlače tijekom ove serije.

- Mislim da smo od psihologije napravili cirkus. Ovakve se stvari događaju posvuda. Pa nismo mi Hrvati izmislili play-off. Moramo se oporaviti energetski jer inače protiv ovako inspirirane Cibone ne možemo igrati - kaže trener Cedevite, koja će biti domaćin majstorice u srijedu (20.15 sati).

- Pritisak je opet na njima. Puno su uložili u klub i nadaju se Euroligi. Ako bi prešli na veću razinu, postali bi stvarno ozbiljan klub - rekao je Bojan Bogdanović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Feliks6 24.05.2011.

    a kaj će jadna cedevita u euroliga,kaj? pa popit će je svi tamo. oni su prejadni da igraju negdje. sad smo vidjeli kaj im se dogodilo kad im trice stanu. imaju ih po tekmi 15. i na osnovu toga su pobjeđivali. budite realni,pa će te vidjeti da je tako. ma jadni su oni. sutra ih Cibona popije

Komentiraj...
Vidi sve komentare