To je to što me zanima!

Josipe, što ti bi? Juranović uoči repke zabio komičan autogol

No, pogrešku bivšeg hajdukovca ispravili su suigrači, prvo Skibicki u 67., a onda Lopes u trećoj minuti sudačke nadoknade. U normalnim okolnostima i za erupciju na stadionu...
Vidi originalni članak

Makar ljestvica to nije pokazivala, jer igrali su klub iz gornjeg, odnosno donjeg doma, Legia i Lech igrali su derbi devetog kola poljske lige. Jer riječ je, ipak, o klubovima koji prvaci zemlje bili 14 puta, odnosno sedam.

POGLEDAJTE VIDEO: Juranović poziva na odgovornost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A radovala se Legia koja je s 2-1 pobijedila goste iz Poznanja premda su oni prvi poveli. Na žalost hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića koji je u 29. minuti na jedan prizeman ubačaj loše reagirao i lagano, valjda u nedoumici što napraviti, udario loptu koja se otkotrljala u Legijin gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

No, pogrešku bivšeg hajdukovca ispravili su suigrači, prvo Skibicki u 67., a onda Lopes u trećoj minuti sudačke nadoknade. U normalnim okolnostima i za erupciju na stadionu...

Juranović je, otkako je stigao iz Hajduka za 700 tisuća eura, standardan na desnom boku. Odigrao je deset utakmica ove sezone, šest u prvenstvu uz jedan gol i asistenciju.

Nagrada je došla u vidu poziva za reprezentaciju koju čekaju dvoboji protiv Turske, Švedske i Portugala. Iako je prvotno dobio pretpoziv, zbog nekoliko otkaza, Dalić ga je uvrstio među kandidate za te dvoboje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pobotchnick Leeyoobo 09.11.2020.

    Ovog kapetana su bar uspjeli uvaliti. Da vidimo di će kapetan mujo i drugi kapetan stanko. Mujo može negdje pucati penale, a stanka mogu prodati grobarima da navija s njima.

  • MatijaKezele 09.11.2020.

    Dečko se protiv Gruzije iskazao bolje nego Jedvaj u svim utakmicama. Ovo se svakom može desit

  • domba18 09.11.2020.

    Šta očekivati od igraca koji je placen 300 400 tis € 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare