To je to što me zanima!

Joško: Blanka nije ni planirala ići na dvoranski EP u Pragu

Dvoransko prvenstvo u Pragu nikad nije bilo opcija, kao što smo već ranije i rekli. Naš glavni cilj je dobro se pripremiti za predstojeću dugu ljetnu sezonu, kaže Joško
Vidi originalni članak

Budući da su se u medijima pojavile različite interpretacije odlaska, odnosno neodlaska Blanke Vlašić na predstojeće Europsko dvoransko prvenstvo u Prag, Joško Vlašić podsjeća kako to EP nikad nije ni bilo u Blankinom planu za ovu zimu.

- Dvoransko prvenstvo Europe u Pragu nikad nije bilo opcija, kao što smo već ranije i rekli. Naš glavni cilj je dobro se pripremiti za predstojeću dugu ljetnu sezonu sa Svjetskim prvenstvom u Pekingu, a onda kvalitetno odraditi i sljedeću zimsku te ljetnu sezonu, s vrhuncem na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru - rekao je Blankin otac i trener, kratko se osvrnuvši i na Blankino zdravstveno stanje:

- Mogu reći da je Blanka fizički u svim elementima bolja i jača nego ikad i da od ljetne sezone očekujemo puno. Točnije, očekujemo bitne rezultatske pomake.

Ana Šimić zbog ozljede tetive desne noge propuša EP

Europsko dvoransko prvenstvo, koje se održava od 6. do 8. ožujka u Pragu propustit će i Ana Šimić, koja je trebala braniti brončano odličje osvojeno prošle godine u Zürichu na otvorenom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • fiore 11.03.2015.

    ne znam zašto,ali mislim da šta je osvojila,osvojila je i gotovo!vrijeme će pokazat!

  • nola2012 28.02.2015.

    Kome oni mažu oči? Dave mrtvu mačku.

  • NEOPISIVO 28.02.2015.

    Meštri od mudrovanja i manipulacije. Sandra Perković je tri puta više napravila u karijeri, a naplatiti će deset puta manje. Viditi ćemo kako će unovčiti sina nogometaša, nisam baš vidio tako veliki potencijal kako ga tata napuhava. Nisam rekao da brat i sestra nisu solidni sportaši, ali kada se pretjeruje, improvizira i odrađuje izvan sportske aktivnosti za sportsku slavu irenome treba reči kako stvari realno stoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare