To je to što me zanima!

Joško Gvardiol drugi najtraženiji igrač na nogometnoj tržnici

Oni koji prije Svjetskog prvenstva nisu bili upoznati s njegovim djelom i radom sada zasigurno jesu. Od profila hrvatskog dragulja traženiji je samo profil Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Dan nakon možda i najbolje utakmice u karijeri Joška Gvardiola, dojmovi se još nisu slegnuli. Pohvale na račun hrvatskog reprezentativca pljušte sa svih strana, a često zaboravljamo da taj tako mladi, a tako profinjeni stoper ima samo 20 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni koji prije Svjetskog prvenstva nisu bili upoznati s njegovim djelom i radom sada zasigurno jesu, a njegov profil na najpoznatijoj internetskoj stranici za nogometne transfere (Transfermarkt) drugi je najtraženiji! Od profila hrvatskog dragulja traženiji je samo profil Cristiana Ronalda, jedinog igrača na SP-u koji nema klub.

Gvardiolu, s druge strane, u leđa gledaju Bayernov projekt vrijedan 100 milijuna eura, Jamal Musiala, pa i Leo Messi. Top 5 zatvara Brightonov Argentinac Alexis Mac Allister.

BUDUĆNOST JE UPITNA Herr Flick spriječio da se ponovi slučaj Šerić, ali prijeti mu otkaz VRAĆA SE TRENINZIMA 'Lukaku je slomljen. Trebao je na godišnji, ali ga je otkazao'

Prema Transfermarktu Gvardiol vrijedi 60 milijuna eura, no ta cifra nije ni približna onoj za koju će ga pustiti Leipzig. Na kraju krajeva, ovog ljeta je njemački klub odbio Chelseajevih 90 milijuna zato što je znao da se približava najveća svjetska pozornica.

A Joško u Katru igra... ma, teško je pronaći riječi. Samo uživajmo!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • universe 02.12.2022.

    Da je traljavi Lukaku zabio pola od onoga što je promašio s crte, nitko danas ne bi spominjao Gvardiola.

  • Denis Kešić 02.12.2022.

    Real to uzima .. gotova stvar .. Modrić to sređuje . Točka

  • Ivoivic3 02.12.2022.

    A cuj ja sam gleda zasto mi sestra ne moze svrsit koji joj je dava

Komentiraj...
Vidi sve komentare