To je to što me zanima!

Joško Gvardiol se oglasio nakon bolnog ispadanja iz Lige prvaka

City neće braniti trofej Lige prvaka, ali ga do kraja sezone očekuje borba za titulu u Premier ligi i trofej u FA Kupu
Vidi originalni članak

Manchester City neće ove sezone braniti naslov u Ligi prvaka, a gorčinu poraza nakon lutrije jedanaesteraca osjetili su Joško Gvardiol i Mateo Kovačić. Bilo je to finale prije finala, dvije spektakularne utakmice Real Madrida i Cityja (3-3 i 1-1), dok su na kraju pobjednika odlučili penali.

Luka Modrić promašio je penal, ali na kraju je sa svojom momčadi proslavio novi ulazak u polufinale Lige prvaka. Ove sezone borit će se za šesti klempavi trofej, a uz onaj iz La Lige postao bi najtrofejniji igrač u povijesti Reala.

S druge strane, jedan od tragičara Cityja bio je Mateo Kovačić koji je promašio penal. Joško Gvardiol odigrao je sjajnu utakmicu, penal nije pucao, ali itekako boli nakon ispadanja. Hrvatski reprezentativac oglasio se dan nakon teškog poraza.

- Htjeli smo pobijediti i dati sve od sebe na domaćem terenu. Glave gore i koncentrirajmo se na utakmice koje nam slijede u prvenstvu i kupu - napisao je Gvardiol.

Joško neće do klempavog trofeja u prvoj sezoni s 'građanima', ali barem za njega ima vremena. Ipak, sada se njegova momčad može posvetiti domaćem prvenstvu gdje drži prvo mjesto uoči posljednjih šest kola. A prije konačnog boja na novu titulu u Premier ligi, čeka ih polufinale FA Kupa protiv Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • strmi007 19.04.2024.

    Hala Madrid!!!

  • Mibra 19.04.2024.

    Penali nisu nikakva lutrija, dajte već jednom shvatite....

  • no sleep 18.04.2024.

    Kome nebi zaštrecala koljena na takvoj tekmi pucajući jedanaesterac, neka baci kamen prvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare