To je to što me zanima!

Joško Jeličić: Lovren je doveo Antu Čačića pred svršen čin...

Lovren je po meni najbolji hrvatski stoper. Žao mi je da nije riješio to s izbornikom u četiri oka. Napravio je to javno, rekao je komentator HRT-a Joško Jeličić
Vidi originalni članak

Nije baš najbolji trenutak za svađu s izbornikom. A Lovren je napravio upravo to, piše ugledni BBC o "slučaju Lovren" u hrvatskoj reprezentaciji.

Ante Čačić objavio je prošireni popis 27 igrača na koje računa za pripreme za EP.

Na njemu nema Dejana Lovrena. 

- Lovren mora shvatiti da mora biti dio momčadi, da ne može iskakati... Onda će, vjerojatno, naći načina da se približi reprezentaciji - objasnio je Čačić izostavljanje stopera Liverpoola s popisa. 

"Izbornikov popis je logičan"

Čačićev popis bio je jedna od tema u emisiji "Stadion" na HTV2.

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić rekao je kako je izbornikov popis logičan.

- Normalno da je proširio kadar. Petorica naših stožernih igrača još imaju obaveze, finale Lige prvaka ili nacionalnih kupova. Mislim da je prednost igračima iz mlade reprezentacije zdrav izbor - kaže Jeličić i dodaje:

- To će im biti nagrada, bolje nego da te pozicije zauzimaju igrači u naponu snage koji bi možda stvarali lošu atmosferu zbog neigranja.

- Malo upada u oči broj Dinamovih igrača na popisu, ali samo su Marko Pjaca i Gordon Schildenfeld u ozbiljnoj konkurenciji za Euro u Francuskoj - dodao je Joško Jeličić koji se dotaknuo i Lovrenovog slučaja.

- On je po meni najbolji hrvatski stoper. Žao mi je da nije riješio to s izbornikom u četiri oka. Napravio je to javno i doveo Čačića pred svršen čin - rekao je Joško.
 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Mozilla 17.05.2016.

    Igranje protiv Moldavije i San Marina je savršen test za našu obranu za utakmice protiv Turske, Češke i Španjolske. Razumijem ja da je cilj da se nitko ne ozljedi. A tko garantira da se nitko protiv Moldavije neće ozljediti. Obično ekipe koje su slabije i nisu tehnički potkovane igraju agresivno. A što čemo mi znati nakon te dvije utakmice? U kakvom nam je stanju reprezentacija? Nećemo. Ništa ne očekujem od ove reprezentacije, možda jedino da ne izgube sve tri utakmice.

  • dobro jutro 17.05.2016.

    I Jelicica placa Mamic,trentuno je Lovren najstandardniji i najbolje ocijenjen nas stoper pa Cacic nek gleda

  • Budni 17.05.2016.

    Ma kakav Čacic?! Maminjo pravi popis ko ide i koga treba prodati ,da se zakine država! !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare