To je to što me zanima!

Joško Svaguša ponovno je psovao u svlačionici bijelih

Nezadovoljan igrom u posljednih 15 minuta predsjednik Hajduka sjurio se u svlačionicu gdje je održao 'emotivan' govor garniran psovkama
Vidi originalni članak

Nakon subotnje utakmice s Lokomotivom, čim je sudac Trampus odsvirao kraj, predsjednik Hajduka Joško Svaguša sjurio se iz svečane lože u svlačionicu. Nije imao strpljenja sačekati da pristignu svi igrači.
- Hajduk na Poljudu mora zgaziti svakoga, a ne se braniti i zadnjih 15 minuta povući u mišju rupu. Možete i izgubiti, ali svi morate ostaviti srce na terenu - grmio je Svaguša čiji je emotivni govor bio garniran s nekoliko sočnih psovki, kakve on i inače, kao poštapalice, koristi u svakodnevnoj komunikaciji.
- Psovao je, ali ne nas, nego općenito - tvrde igrači, a od optužbi se brani i Svaguša.
- Nije istina da sam psovao, uostalom, nisam ni bio nezadovoljan onim što su prikazali u prvih 70 minuta - tvrdi predsjednik Hajduka, kome se očito, “u žaru borbe”, često omakne sočna psovka. No on, a očito i ljudi oko njega, to ne smatraju neprihvatljivim.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • slaven1950 30.08.2009.

    Sta ovaj glumi nekog Boga u Hajduku? Ajde idi u pekaru i zatvori je prije nego sto ti je netko od Torcide ili igraca razbije..

  • splico2 30.08.2009.

    ajme vi purgeri pa pogledajte vi svog mamica pa posli komentirajte druge....

  • Hrc_dinamo 30.08.2009.

    psuješ ko pekar :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare