To je to što me zanima!

Joško Vlašić o dopingiranim trkačima: Kazniti ih kao dilere

Otac proslavljene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, Joško, komentirao je nedavnu objavu Američke antidopinške agencije o atletičarima Tysonu Gayu i Asafi Powellu
Vidi originalni članak

Nikome ne piše na čelu da je dopingiran. Možda je pogreška u pitanju. Ali ako nije, bit će to velik dan jer će biti manje prevaranata u sportu, rekao je Joško Vlašić. Asafa Powell i Tyson Gay pali su na doping-testu.

Američka antidopinška agencija objavila je imena petorice atletičara kojima su pronađene zabranjene supstancije u krvi. Među njima su Amerikanac Tyson Gay i Jamajčanin Asafa Powell, bivši prvaci, svjetski rekorderi na 100 metara.

- Od antike je bilo prevara, tako da nisam iznenađen. To je tamna strana sporta i takve treba još radikalnije kazniti. Uveo bih da ih se kazneno goni, kao da su uhvaćeni s vrećom kokaina - reagirao je Blankin otac.

Otac višestruke svjetske prvakinje pokušao je detektirati problem:

- Ono što u nogometu zaradi prosječni nogometaš, u atletici inkasiraju po trojica najboljih u svijetu u svojoj disciplini. Očito je da neke izda poštenje. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • SpužvaBobSkockani 17.07.2013.

    Koji tipus. on kao nešto zna, po njegovom bi naša S. Perković već bila u udoživotnom zatvoru, a to Joška najviše boli da netko bude veći od Blanke, večinom sportisti ni ne znaju da su uzeli nešto zabranjeno, pa nije to heroin ili lsd, šta će jednog dana kad Blanka popije neki sokić pa ispadne da se dopingirala, dilerka, haaaa

  • apeajtom 16.07.2013.

    zbog ovakvih ljudi sam ja presta trcati i voziti biciklu...sad sam nabacija malo mase i rasturam po daljinskom

  • ChrisR 16.07.2013.

    Apsolutno sam za kaznu, ali nemojte biti licemjerni. Ista stvar se desila i Sandri, ali nitko nije bio protiv nje jer je 'naša'. I danas ponovo svi navijaju za nju ko da ništa nije bilo, a na Tysona i Asafu odmah drvljem i kamenjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare