To je to što me zanima!

'Jovanović mrzi sve hrvatsko, dajem otkaz ako se BBB vrate'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nema iskustva, a čovjek koji je Srbin ne može voditi najvažniji resor u Republici Hrvatskoj, rekao je izvršni predsjednik Dinama gostujući na Soundset plavom
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić nastavio je verbalni rat s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta.

- Željko Jovanović je čovjek koji ima krvna zrnca da mrzi sve što je hrvatsko, HNS, Olimpijski odbor. Nema iskustva, a čovjek koji je Srbin ne može voditi najvažniji resor u Republici Hrvatskoj - rekao je izvršni predsjednik Dinama gostujući na Soundset plavom. 

Prozvao je i odgovorne te rekao da je sramota što Maksimir kao gradski stadion na kojem igra i reprezentacija nema natkrivenu tribinu. 

- Sve bih dao se Bad Blue Boysi vrate na sjever. Kada bih ih vidio kako s punog sjevera navijaju, dao bih ostavku. Znam da to mnogi žele, ali ponavljam, dao bih ostavku iako bi Dinamo tada bio šest puta lošiji nego što je sada Hajduk.

Otkrio je da u grad ne ide s manje od 10.000 eura i kako nije ljubomoran na punu dvoranu kada igra Medveščak. Odbacio je priče da on kontrolira hrvatski nogomet.

- Ne mogu vas svi voljeti, a oni koji vas ne vole poslužit će se svakom podvalom. Hrvatska je već 20 godina u svjetskom vrhu, a Dinamo je najbolji klub u jugoistočnoj Europi. Dokle god sam u klubu, Dinamo će biti samo bolji i bolji. Dinamova škola je šesta u Europi i mnogi dolaze kod nas vidjeti kako se radi.

Idi na 24sata

Komentari 531

  • zvrkzvrk 16.03.2013.

    Nije problem Jovanovic. Veci su problem Hrvati koji su glasali za stranku koja postavlja ljude kao sto je on! Sto se Mamica tice, budala ili ne, kreten, konj...on samo govori ono sto vecina nas Hrvata misli!!!

  • jabuka5 16.03.2013.

    bravo ,nevadaaa, ,,,,baš si lijepo napisala ,,vidi se da je iz srca ,,,,,,,,

  • jabuka5 16.03.2013.

    ja bi dala svakom građanu naše domovine ,da tu lijepo živi ,,,,,(ako ju poštuje ,) naravno ,,,,ako ne ,,,,VAN ,,,,,,ali nebi dala vodeča mjesta nikom osim hrvatima ,,,,jer samo hrvat može srcem ljubiti Hrvatsku ,,,,naj više,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare