To je to što me zanima!

Jovetić vozio bez valjane dozvole, pa zaradio prijavu

Stevan Jovetić zaradio je kaznenu prijavu talijanske policije. Igrač Fiorentine i reprezentacije Crne Gore vozio je svoj Porsche Cayenn bez valjane vozačke dozvole
Vidi originalni članak

Stevana Jovetića koji igra u Fiorentini zaustavila je talijanska policija zbog redovite kontrole. Kako prenosi Repubblica.it provjerivši dokumente nogometaša talijanski 'plavci' shvatili su da Jovetić nema vozačku dozvolu koja vrijedi u njihovoj zemlji.

Jovetić posjeduje vozačku dozvolu, ali za upravljanje njegovim Porsche Cayennom na talijanskim cestama ona izdana u Crnoj Gori nije dovoljna. Pošto Jovetić dolazi iz zemlje koja nije članica Europske unije talijanski mu zakoni dopuštaju da s postojećom dozvolom njihovim prometnicama vozi tek godinu nada, nakon toga mora polagati vozački ispit u njihovoj zemlji.

Nesmotrenost ili nemar igrača su koštali prijave. To što je igrač već prijavljen u Autoškolu ovog mu puta nije pomoglo. Ispit iz teorije još nije položio i talijanska mu policija nije progledala kroz prste.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • ApsolutnihSto 06.08.2011.

    Neka i treba, ako igra za Fiorentinu ne znači da može raditi šta želi. Valjalo bi to primeniti i na ove domaće divljanere

Komentiraj...
Vidi sve komentare