To je to što me zanima!

Jozo 'zapalio' Otok: Šimunović je velika želja slavnog Beniteza

Šimunović je na izlaznim vratima Celtica bio prošlog ljeta kada mu je propao transfer u Torino. Inače, bivši Dinamov igrač je u sjajnoj formi što je potvrdio u nedavnom Old Firmu
Vidi originalni članak

Jozo Šimunović na meti je tri kluba iz Engleske - West Bromwich Albiona, Crystal Palacea te novopečenog prvoligaša Newcastlea.

Za braniča Celtica britanski mediji imaju samo riječi hvale te ih ne iznenađuje interes engleskih klubova.

No, cijena neće biti sitnica. Tko će na ljeto željeti Šimunovića, na adresu Celtica morat će isplatiti 11 milijuna eura.

Šimunović je na izlaznim vratima Celtica bio prošlog ljeta kada mu je propao transfer u Torino. Inače, bivši Dinamov igrač je u sjajnoj formi što je potvrdio u nedavnom Old Firmu.

Jozo je žestoko startao na Kennyja Millera koji je odletio u zrak. Bio je to start na loptu, a Hrvat je oduševio navijače Celtica, ali ne i klupu Rangersa koja je za ovaj start tražila prekršaj. Nije ga dobila, bio je to čisti start na loptu. 

VIDEO

Zapravo, klasični za otočki nogomet.

Šimunović je u Celtic stigao iz Dinama 2015. godine, a Zdravko Mamić taj je transfer prokomentirao riječima: 

- To je najveći transfer u povijesti Celtica, nama nije, ha, ha, ha. Ali dobit ćemo velik postotak od budućeg transfera, a vi znate da manje više iz Celtica svi idu u Premiership za 20-ak milijuna. Tako će i Jozo'.

Čim je stigao, Jozu su zadesile ozljede pa je više bio na rehabilitacijama nego na terenu. No oporavio se i u zadnje vrijeme je pravi stup obrane škotskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dennyy 05.05.2017.

    Svi smo se sprdali kada ga je Mamic utopio Celticu za nerealnu cifru, ali na kraju ce ispasti da ovi u Celticu su znali sto rade

  • tomekk_1 05.05.2017.

    Isti Milanović

  • Kringe 04.05.2017.

    Na njemu ce Dinamo zaradit vise nego Hajduk u zadnjih 5-6 godina , a decko je ispod prosjecan igrac , na razini Antolica i Pivarica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare