To je to što me zanima!

Juan Mata: Nisam čuo da je Clattenburg vrijeđao Mikela

Španjolski nogometaš i član londonskog Chelseaja, Juan Mata, tvrdi da nije čuo suca Marka Clattenburga kako na rasnoj osnovi vrijeđa njegovog suigrača Mikela
Vidi originalni članak

Chelsea je na Stamford Bridgeu izgubio s 3-2 od Manchester Uniteda, ali nitko nakon te utakmice nije pričao o nogometu već o sucu i njegovoj navodnoj "opasci". 

Mark Clattenburg je, podsjetimo, navodno nazvao Mikela "majmunom", te na još nerazjašnjen način vrijeđao jednog od španjolskih nogometaša Chelseaja. Kasnije je ova potonja optužba povučena.

- Iskreno nisam čuo ništa. To je stvar koju Chelsea i FA (Engleski nogometni savez) rješavaju i to je sve što mogu reći - komentirao je za španjolski As ofenzivni veznjak Chelseaja.

Engleski sudac je ovoga tjedna odradio obavijesne razgovore u prostorijama FA-a i policije, a odluka o njegovoj sudačkoj karijeri bit će donesena početkom idućeg tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • libeluli 10.11.2012.

    mislim da suci ne bi trebali uopće ništa komentirati već samo žuti pa šuti ili crveni pa vani

  • silaaa 10.11.2012.

    kad bi bijelcu rekli da je majmun nista se nebi dogodila a kad bi npr. reko onom ferdinandu , objesili bi te ko najveceg kriminalca

  • Makaay_Yazhnam 10.11.2012.

    ček pa od ovog kvazi-rasizma mi se već lagano njake... gledam tekmu Chelsea-Shaktar i ovi crnčeki samo mašu rukama, ak ne dosudi za njega, reć će da je sudac rasist... u drugom poluvremenu sve zamjene crnci, već počinju mahati rukama prije neg su ušli u igri. Pa majmun ionako nije rasistička primjedba, to se može reći svakom čovjeku na svijetu... stvarno me već živcira sve to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare