To je to što me zanima!

Juande Ramos: Nadam se da je počeo niz pobjeda

Tottenham je bez Modrića i Ćorluke uspio doći do prve pobjede ove sezone. Skupa momčad Spursa sada će, kaže Ramos, početi nizati samo pobjede
Vidi originalni članak

White Hart Lane je 10. kolovoza 'gorio'. Novi Tottenham je dobio Romu, viceprvaka Italije, sa čistih 5-0. Samo tjedan dana prije početka nove sezone, svijet je bio ružičast u očima navijača Spursa. Nakon četiri utakmice prvenstva, stvari su se okrenule naglavačke. Iza Tottenhama su bila tri poraza i jedan remi, momčad u koju je uloženo 90 milijuna eura bila je u problemima.
A onda je došao Kup Uefe, u London je doputovala poljska Wisla. Na krilima raspoloženog Davida Bentleyja i iznenađujuće dobro Fraizera Campbella, Spursi su slavili 2-1 i iz petog pokušaja došli do prve pobjede u novoj sezoni.
- Bili smo u lošoj rezultatskoj seriji i trebala nam je ova pobjeda kako bi se vratili u normalno stanje. Pobjeda protiv Wisle sigurno će puno značiti u podizanju samopouzdanja momčadi - rekao je nakon utakmice trener Tottenhama Juande Ramos. Španjolac na Luku Modrića nije mogao računati zbog ozljede koljena, a na Vedrana Ćorluku zbog nastupa za Manchester City u Kupu Uefe ranije ove sezone. Na boku je tako zaigrao Gunter, u veznom redu Jenas. Valjda se Ramos neće voditi onom 'momčad koja pobjeđuje ne mijenja se'.
- Nadam se samo da će ovom pobjedom započeti novi niz, ovoga puta pozitivnih rezultata - dodao je Ramos, koji je u Campbellu, igraču Manchester Uniteda na posudbi, dobio jednu novu, vrlo iskoristivu opciju u napadačkim kombinacijama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare