To je to što me zanima!

Juande Ramos: Tottenham želim vratiti na vrh tablice

Želim momčadi vratiti samopouzdanje i vratiti je na vrh. Tottenham po svemu tamo i pripada, kaže Ramos nakon prvog londonskog treninga
Vidi originalni članak

Ovo je veliki klub, igrači su sjajni i želim vratiti Tottenham na vrh tablice, gdje i pripada, rekao je novi trener Spursa Juande Ramos nakon prvog treninga u Londonu. Prošlih sezona uspješni trener Seville oduševljen je svojim novim klubom, za što ima sedam milijuna dobrih razloga. Sedam milijuna godišnje.
- Glavni cilj je od ovog trenutka naviknuti momčad na pobjede i vratiti joj samopouzdanje - kaže Ramos.
Španjolac je ambiciozan, ali i svjestan da je teško išta napraviti preko noći. Tvrdi kako je dobro upoznat stanjem u engleskom nogometu, a sve nepoznanice razriješit će njegov novi pomoćnik Gustavo Poyet. Nekadašnji igrač Chelseaja, ali Tottenhama, bit će Ramosova 'desna ruka'.
- Poznajem puno igrača iz Premier lige, a dobro mi je poznat i rivalitet s Arsenalom. U svakoj utakmici protiv Arsenala nastojat ću usrećiti naše navijače - poručuje Ramos i valjda samo slučajno zaboravlja dodati da je "za Tottenham oduvijek navijao".
Nakon dolaska u London, Ramos je javno rekao da želi dovesti nekoliko igrača Seville. Prvi na popisu su Alves i Kanoute.
- Nema problema. Mogu ih kupiti, ali to će ih koštati 85 milijuna eura - jasnu poruku poslali su čelnici Seville.
- Tek sam stigao. Moram prvo vidjeti igrače koje imam, tek onda ćemo pričati o eventualnim kupovinama - primirio je uzburkale strasti trener koji je sa Sevillom osvojio pet trofeja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare