To je to što me zanima!

Jubilarno na San Siru: Olić i De Rossi stoti put u reprezentaciji

Ispred veznjaka Rome po broju nastupa za 'azzurre' samo su Buffon, Cannavaro, Maldini, Pirlo i Zoff. U ovome trenutku De Rossi je i najbolji strijelac sa 16 golova
Vidi originalni članak

Ivicu Olića vežu dobre uspomene kada je u pitanju reprezentacija Italije. Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo 2016. godine protiv Italije ove nedjelje na San Siru bit će stota u 'kockastom' dresu za sjajnog napadača. 

Međutim, neće samo Ola pamtiti ovu utakmicu po jubilarnom nastupu, identičan broj odigranih utakmica u dresu 'azzurra' mogao bi imati i Daniele de Rossi za kojeg se očekuje da bude u postavi. 

Od njegovog debija za nacionalnu momčad prošlo je deset godina. Ispred veznjaka Rome po broju nastupa samo su Buffon, Cannavaro, Maldini, Pirlo i Zoff. U ovome trenutku De Rossi je i najbolji strijelac talijanske reprezentacije sa 16 golova. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dinoan 14.11.2014.

    Ajme meni pa opet bu taj napuhani krumpir igral frajer se zatrci 10 puta ko konj po terenu s loptom nezna nis eventualno puknut po golu tu i tam pa ak ude i sad on opet neeee

  • strmi007 12.11.2014.

    sad ola mora zabiti gol za jubilej

  • plafon123 12.11.2014.

    rekorder italije samo 16 golova zabio? Ne misljm tu nista protiv de rossija za kojeg je 16 golova jako dobra brojka s obzirom na poziciju na kojoj igra nego samo ocekivao ipak vise i nekog drugog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare