To je to što me zanima!

Jug pokvario savršen 'hrvatski dan', ali već imamo finalista!

Jug nije prošao na FF Eurolige iako je imao najveću prednost iz prve utakmice. Mladost je dobila Szeged, a Primorju je remi bio dovoljan za međusobno polufinale
Vidi originalni članak

Hrvatska je imala priliku ponoviti jedinstveni pothvat Talijana iz 2006. godine, da Final Four izbore tri momčadi iz iste države. Jug je pokvario savršen 'hrvatski dan', iako je imao najveću prednost iz prve utakmice. 

Jugaši su od Vasasa teško izgubili, bilo je 16-9, a iz Gruža su u Mađarsku donijeli četiri gola viška. 

Bolje vijesti donijeli su Primorje i Mladost koji će međusobno igrati u polufinalu. 

Primorje je imao gol prednosti pred Jadranom HN, a za prolaz dalje bio je dovoljan remi (11-11). Denes Varga postigao je tri gola za Primorje.

'Žapci' su i uzvratu pobijedili Szeged, nakon 8-6 na Savi, slavili su 10-7 na njihovom bazenu pred 1200 gledatelja. Najefikasniji kod Mladosti bio je Vukičević s tri gola.

Drugi polufinalni par čine Pro Recco i Vasas. Završni turnir igra se 11. i 12. svibnja u rumunjskoj Oradei.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zvzmir 19.04.2012.

    ma i da hrv ima 3 predstavnika, ionako će pro recco, poznavajući naše, bit prvak europe. ma kurac. naši bi sjebali i da imamo 4 predstavnika u polufinalu :P.

  • xyzxyz 18.04.2012.

    E Jug, toliku prednost u vaterpolu je zaista teško prokockati, pogotovo klubu takve reputacije. Šteta, bilo bi lijepo pokazati tko je gazda u vaterpolu i zauzeti tri od četiri mjesta najboljih u svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare