To je to što me zanima!

Jug preko Crvene zvezde želi četvrti naslov prvaka Europe

Jug, nakon što su u polufinalu pobijedili Partizan, u finalu ih čeka još jedan beogradski klub, Crvena zvezda, koju su ove sezone dva puta pobijedili u skupini
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga će u subotu navečer u Beogradu pokušati osvojiti četvrti naslov prvaka Europe. Dosadašnja tri osvojili su u Dubrovniku, tako da bi eventualni naslov protiv Crvene zvezde bio prvi osvojen izvan Gruža.

Nakon što su u polufinalu pobijedili Partizan, u finalu ih čeka još jedan beogradski klub, Crvena zvezda, koju su ove sezone već dva puta pobijedili u skupini.

- Večeras bi nam trebalo biti lakše zbog načina igre Crvene zvezde na koji, vjerujem, možemo lakše odgovoriti. Zvezda ima dosta mladih igrača, ali Rađen, Šefik, Prlainović i Pijetlović su odigrali milijun ovakvih velikih utakmica. Na kome je veći pritisak, Crvenoj zvezdi zbog toge jer je pred povijesnim uspjehom, a domaćin je ili Jugu, koji ima za sve najjači sastav ove sezone u Ligi prvaka? Pa, teško je reći - rekao je trener Juga Veselin Đuho za Dubrovački.hr.

Finale se igra u 20.15 sati, a prijenos je na HRT-u.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Hasenfefer 01.06.2013.

    Južina u Dubrovniku neka danas

  • Zdrav razum_1 01.06.2013.

    tre tre trese se ko u Juga dirne !!!

  • spajo 01.06.2013.

    sad mi je jos vise zao sto primorje nije igrali ove godine u ligi prvaka, jer bismo imali hrvatsko finale usred beograda.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare