To je to što me zanima!

Jug prosuo visoko vodstvo u Rusiji, slavlje Šibenika

Iako su na početku treće četvrtine imali vodstvo od tri gola razlike, vaterpolisti Juga izgubili su od Spartaka 7-6. Šibenik je dobio Brixiu 12-8
Vidi originalni članak

Početkom treće četvrtine Jug je vodio 5-2 i kontrolirao utakmicu u svakom smislu. Spartak u svom Volgogradu nije mogao do daha u tim trenucima. A onda - preokret. Do kraja su Dubrovčani zabili još samo jedan gol, a primili pet i izgubili 7-6! Primili su gol 33 sekunde prije kraja i bilo je to prvo vodstvo Spartaka u ovoj utakmici. U zadnjem napadu Jug nije uspio zabiti i kući se vraćaju pognutih glava. Unatoč čal 13 obrana Frane Vićana, previše grešaka je uništilo svaku nadu. Jug je za šest golova imao šest strijelaca, a kod Rusa je jedino Iriščev zabijao dvaput.
Šibenik je sa 12-8 svladao talijansku Brixiju čime je izbio na drugo mjesto ljestvice skupine C. Veliki korak prema pobjedi koja ga drži u igri za prolaz Šibenik je napravio odmah u prvoj četvrtini koju su dobili s 5-3. Nakon toga su sistematski dizali prednost i na kraju slavili pobjedu s četiri gola viška. Najbolji strijelci su kod Šibenika bili Boris Letica i Hrvoje Brlečić sa po tri pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare