To je to što me zanima!

Jugo otpuhalo jaki Olympiacos: Gruž svjedočio čudesnoj seriji

Onda je Jug napravio Grcima nešto što vjerojatno nije nitko otkako su među elitom europskog vaterpola. Seriju 9-1! Za vodstvo 10-4 u 18. minuti utakmice. Briljirali su svi, Fatović, Lončar, Obradović
Vidi originalni članak

Vjetar je u srijedu propuhao cijelu Hrvatsku, onaj riječki otpuhao je, primjerice, Dinamo u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa, a onaj dubrovački - Olympiacos u Ligi prvaka. Dubrovačko jugo udaralo je tako snažno da će Grci sljedeći put dvaput razmisliti kada budu dolazili u Dubrovnik jer očito su bez prikladne zaštite stigli u Grad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jug je uspio napraviti (13-9) da grčki prvak i aktualni europski doprvak izgleda tek kao malo bolja momčad Regionalne lige dobrim dijelom utakmice. A u svojoj momčadi ima, podsjetimo, više od pola grčke reprezentacije, naše Jokovića i Buljubašića, Srbina Mitrovića... Međutim, bila je ovo večer u kojoj Vjekoslav Kobešćak čak i nije žalio što je zbog suspenzije utakmicu morao gledati s tribina kao gledatelj.

Istina, nije mu bilo baš najdraže na početku jer Olympiacos je poveo s 3-1, ali onda... Onda je Jug napravio Grcima nešto što vjerojatno nije nitko otkako su među elitom europskog vaterpola. Seriju 9-1! Za vodstvo 10-4 u 18. minuti utakmice. Briljirali su svi, Fatović (3 gola), Lončar (3), Obradović (3), ma, bilo je to za vaterpolske udžbenike.

Ništa neočekivano, nakon takve dionice malo su proigrali i gosti, s tri uzastopna gola smanjili su na 7-10. Nervozu zbog toga kod jugaša je ugasio Benić pa Garcia golom iz - Konavla. A onda još i Popadić za kraj obrani peterac Genidouniasu. Bravo, Jug!

Vodeće tri momčadi skupine A sada su u jednom bodu razlike, Olympiacos i Barceloneta imaju po 19, Jug je na 18. Barceloneta je imala neočekivanih problema sa splitskim Jadranom koji je pet minuta prije kraja gubio samo 12-11, završilo je 16-12 uz pet golova Granadosa te po dva jadranaša Zovića, Burića i Powera. Iznenađenje je napravio Spandau pobijedivši u Szolnoku 8-7 uz jedan gol Zagrepčanina Matea Ćuka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.02.2020.

    bravoo jug

  • 06.02.2020.

    Bravo jug naj jaci smo👌

  • hrc1993 06.02.2020.

    Nista ove godine od olympiacosa, proslih godina kad su osvajali naslov i igrali finale imali su pavica,ove godine malo je rec da im je golman rupa na golu

Komentiraj...
Vidi sve komentare