To je to što me zanima!

Jugoslavija bolja od SSSR-a u reviji, Dino Rađa MVP utakmice

U beogradskom Pioniru legende bivše Jugoslavije pobijedile su legende SSSR-a 95-90 u revijalnoj utakmici u kojoj su nastupili Dino Rađa, Aramis Naglić, Milenko Topić
Vidi originalni članak

Košarkaške legende Jugoslavije i SSSR-a u subotu navečer odigrali su revijalnu utakmicu u beogradskoj dvorani Pionir. Momčad Zapada, odnosno bivši jugoslavenski reprezentativci pobijedili su momčad Istoka, odnosno bivše sovjetske reprezentativce 95-90.

Utakmica se odigrala povodom početka regionalne studentske lige te je poslužila kao ponovni susret bivših suigrača nekadašnjih reprezentacija. Tako su na reviji u Beogradu nastupile legende poput Rađe, Topića, Naglića, Danilovića i mnogih drugih.

Reprezentaciju bivše SFRJ predvodili su Mirko Novosel i Ranko Žeravica, a SSSR Stanislav Jerjomin.

Za MVP utakmice izabran je Dino Rađa, koji je zabio 21 koš.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Prva Proleterska 04.02.2014.

    I kad budu imati svaki po 70 godina i hodati sa štapićem okolo , budu li odlućiti , da odigraju jednu za dušu , ja ću da jih gledam !

  • jabbar 03.02.2014.

    Ako su Topić,Zorkić i Danilović legende kakve su onda "i ostale" legende?Neki komedijaši?

  • daljinac 02.02.2014.

    kada jedan naš proslavljeni košarkaš ode u Beograd odigrati revijalnu utakmicu i bude najbolji igrač to je za neke fuj, a kada naš pjevač ode u Srbiju pjevati između ostalog i poneku njihovu cajku to je normalno !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare