To je to što me zanima!

Junak Kvarnera je Josip Elez: Slave Dalmatinca i manekena

SRETNI I NESRETNI Rodbina i prijatelji u Splitu sretni su što sam zabio. Samo se vjerojatno pitaju zašto sam golove morao zabiti baš Hajduku, kaže nam riječki junak Josip Elez
Vidi originalni članak

U karijeri sam dosad zabio pet-šest golova, eto sada dva Hajduku u jednoj utakmici, govorio nam je jutro poslije Jadranskog derbija veliki riječki junak Josip Elez (22).

Kvarner slavi Dalmatinca, rođenog Splićanina, bivšeg igrača Hajduka i manekena. Elez je prošle godine sa svojom djevojkom Anitom Lijić pozirao u odjeći i rublju jedne naše tvornice iz Omiša.

- Djevojka je manekenka, pa me ona nagovorila na to. Bila je to njezina želja i ja sam pristao - nasmijao se Elez, koji je jedna od najjačih karika Rijeke.

U vodeću momčad HNL-a došao je na početku sezone. U Hajduku je bio od 2009. do 2013. godine, kad je otišao u Lazio. Tamo nije dobio pravu priliku, igrao je samo u prijateljskim utakmicama. Prije dolaska u Rijeku bio je na posudbama u Grossetu, Honvedu i u danskom Aarhusu.

- S Rijekom sam se dogovorio do kraja sezone, s Lazijem još imam ugovor - kaže nam Elez, koji se nasmijao na pitanje je li rastužio rodbinu i prijatelje u Splitu ovim golovima Hajduku.

- Sretni su što sam zabio. U to ne sumnjam. Drago im je zbog moja dva gola, samo se vjerojatno pitaju zašto sam ih baš morao zabiti Hajduku - nasmijao se riječki stoper.

Golove na Rujevici nije slavio iz poštovanja prema bivšem klubu.

- Uopće o tome nisam razmišljao prije utakmice. Samo tako mi je došlo. Smatram da je to korektno - rekao je Josip.

Rijeka sjajno gura u prvenstvu, miris titule sve se više osjeća na Kvarneru. Euforija raste i teško ju je sad zaustaviti.

- Nije baš uobičajena situacija da imate veliku prednost ispred Dinama. Shvaćam navijače, ovo je velika prilika da uzmemo titulu - dodao je Elez.

Franko Andrijašević nam je prije dvije godine, nakon dolaska iz Hajduka u Dinamo, rekao da je od Torcide dobio mnogo ružnih poruka i da zbog toga neće ići u centar Splita i piti kavu na Rivu.

- Nemam se čega bojati u Splitu. To je moj grad, tamo su moji prijatelji. Siguran sam da u Splitu neću imati problema - rekao je Elez i završio:

- I Dalmacija i Kvaner su prelijepi. Čekam da počnu kiše pa da se odlučim gdje je malo ljepše.

Devet minuta

Elez je zabio prve golove za Rijeku. Napravio je pogrešku kod gola Hajduka, a onda je zabio dvaput u devet minuta

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tovar.IŠ 07.11.2016.

    pričalo se na početku da nije dostojna i provjerena zamjena za Leškovića,čovjek je na njegovoj razini ako ne i bolji,respect.....pozdrav adminu,jer znaš onu,kako je dobro................

  • HighFlyer 07.11.2016.

    Bas je bilo gust gledat Torcidu kako pali baklje, a nema ih kamo baciti he he. Kavez se pokazao kao idealno rjesenje!

  • Zmar116 07.11.2016.

    Dobro da je Futacsa na vrijeme izvadio...Već sam se pobojao da bi lik još mogao i izjednaćit,a to bi onda bila totalna blamaža,a Dinamo poslije toga opet siguran prvak...I baš lijepo što su se svi onako odmakli od Eleza da mali sa 6-7 metara može u miru Božjem gađati glavom i postići pobjedonosni gol....Lopta je dugo putovala zrakom,taman da se mali u miru božjem nakloni lopti i pošalje je u gol kraj jaako iznenađene obrane Hajduka... ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare