To je to što me zanima!

Junak Milana Rebić: Napokon sam dokazao koliko vrijedim

Jako sam zadovoljan, napokon sam dokazao koliko vrijedim i najvažnije je da smo osvojili tri boda. Sada tako moramo nastaviti, rekao je Ante Rebić, junak pobjede Milana nad Udineseom
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana u uzbudljivoj utakmici 20. kola Serie A pobijedili su Udinese 3-2 nakon što su gubili 1-0 pa poveli 2-1, a Udinese se uspio vratiti na 2-2.

S dva gola i to posljednjim za pobjedu u 93. minuti istaknuo se hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je konačno dobio tretman kakav zaslužuje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drugu utakmicu zaredom briljirao je u dresu 'rossonera'. Prvo u kup utakmici protiv SPAL-a (3-0) gdje je mogao imati tri asistencije da je Piatek bio precizniji, no ono što je više oduševilo su njegov mentalitet, želja i sjajne izvedbe na travnjaku.

Pokazao je da se SPAL-ova obrana ne može nositi s njime, vrtio je stopere, proigravao suigrače i logično je bilo da će dobiti priliku i u ligi. Međutim, umjesto njega protiv Udinesea startao je Giacomo Bonaventura.

Vrlo loše poluvrijeme Talijana upalilo je lampicu u glavi trenera Stefana Piolija. Bona je na poluvremenu ostao u svlačionici, a umjesto njega ušao je Rebić. I zabio iz prve akcije.

- Jako sam zadovoljan, napokon sam dokazao koliko vrijedim i najvažnije je da smo osvojili tri boda. Sada tako moramo nastaviti - rekao je junak utakmice pa dodao:

- Sada imamo tri vrlo bitna igrača, Ibrahimovića, Kjaera i Begovića, koji stvarno pomažu momčadi svojim savjetima. Sve to smo i napravili na travnjaku i rezultati su već vidljivi.

Udinese je izjednačio nakon odlične akcije golom Kevina Lasagne, a Rebić je u 93. minuti majstorski ljevicom pogodio za pobjedu Milana.

- Nemam što reći kada su u pitanju ciljevi do kraja sezone. Moramo nastaviti utakmicu po utakmicu, skupljati bodove i na to se fokusirati - završio je Rebinho.

Sada je jasno da Ante Rebić mora igrati ispred Hakana Calhanoglua i Giacoma Bonaventure. Milan je živnuo otkad Turčin i Španjolac Suso sjede na klupi, a veliki doprinos tome, uz dolazak Zlatana Ibrahimovića, imao je i Rebić.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 20.01.2020.

    AC Milan srećom prolazi ova posljednja dva kola, katastrofalna momčad, imaju sreće što je Rebić proradio upravo kad im treba, bili bi oni posljednji na tabeli... što se tiče Ibrahimovića, iskreno, nije baš očekivano pojačanje

  • kovac7 20.01.2020.

    A sta ibro dosao i nista.. Propali novxi hHH

  • nostradamus 19.01.2020.

    Dosao je Ibra i proigrao je. U Frankfurtu je imao 2 srbina. Covijeku koji nije sposoban u 4 godina nauciti Guten Tag jezicna barijera ocito predstavlja veliki psiholoski problem. Mozda ce sada biti bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare