Obavijesti

Sport

Komentari 105

Milan slavi Rebića! Ušao u igru i zabio dva gola za pobjedu...

Milan slavi Rebića! Ušao u igru i zabio dva gola za pobjedu...
2

Nakon predaha trener Pioli prelomio je - treba mu Ante Rebić! Ušao je Rebinho u 46. minuti pri vodstvu Udinesea 1-0, i zabio dva gola za veliku pobjedu i slavlje navijača na San Siru...

VIDEO

Ante Rebiiiiiiiić, pjevali su navijači Milana iz sveg glasa. Milan je gubio na poluvremenu od Udinesea, a onda je Pioli uveo Rebića u 46. minuti. Prvo je Ante zabio za 1-1 u 48. minuti, a onda i u 93. minuti te donio pobjedu od 3-2!

Milan je dominirao u prvom dijelu, ali usprkos boljoj igri, već u šestoj minuti bili su u zaostatku. Donnarumma je nevjerojatno daleko izletio s gola, a Stryger Larsen je s 20-ak metara opalio na praznu mrežu - i zabio.

Nakon predaha trener Pioli prelomio je - treba mu Ante Rebić! Ušao je Rebinho u 46. minuti i dvije minute kasnije dočekao lijepo dodavanje Contija te zabio za 1-1. Prvi gol za 'rossonere'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vodstvo je Milanu u 72. minuti donio Hernandez nakon korner, ali Lasagna je u 85. minuti izjednačio. Kada se činilo da će Milan opet ostati kratkih rukava, zvijer iz Donjih Vinjana opet je pokazala svoju klasu. Rebinho je u 93. minuti zabio za pobjedu Milana 3-2 i veliko slavlje na San Siru! Primio je loptu na vrhu šesnaesterca i prsima spustio prema Ibrahimoviću koji se nije baš najbolje snašao. Lopta se, kao naručena, vratila do Ante koji je lažnjakom izbacio iz ravnoteže protivnika i ljevicom predivno zabio u golmanov lijevi donji kut za ekstazu.

AC Milan v Udinese - Serie A - Giuseppe Meazza

Ante je ove sezone igrao jako malo u Milanu, većinom je ulazio s klupe, ali sada je dobio svojih 45 minuta slave koje je apsolutno iskoristio. Ovo su mu i prvi golovi u Milanu u devetom nastupu, a napokon je pokazao da je Milan apsolutno pogodio njegovim dovođenjem.

Bio je na početku sezone u krizi, kao da je očekivao više od sebe i to je dovelo do pada samopouzdanja. U Serie A je dobio samo 177 minuta, a u Europskoj ligi 197. Tu je došla i ozljeda koja ga je dodatno izbacila iz takta, ali čini se da stvari polako sjedaju na svoje mjesto. 

AC Milan v Lazio - Serie A - Giuseppe Meazza

Rossoneri su prije nekoliko dana pobijedili SPAL u Kupu, a Rebinho je igrao cijelu utakmicu i ostavio jako dobar dojam. Danas nije igrao u prvoj postavi, ali zato je izdominirao u drugom dijelu i pokazao da u njemu itekako ima vatre. Kada je on u ovakvoj formi, tada će profitirati i Milan i 'vatreni'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka