To je to što me zanima!

Junak 'vatrenih' potrčao mami u zagrljaj, stigle i sestre: Masku bih mogao nositi do mirovine!

Majka Sanja i starije sestre Lorena i Franka bodrile su hrvatskog stopera Joška Gvardiola s tribina tijekom utakmice protiv Belgije. Nakon susreta, 'vatreni' nije susprezao emocije te je otrčao do majke
Vidi originalni članak

Belgija je ispala u osmini finala, a Hrvatska je remijem (0-0) prošla u daljnju fazu natjecanja gdje ih čeka pobjednik skupine E. Veliku ulogu u prolasku Hrvatske kao drugoplasirane momčadi u skupini F , imao je hrvatski stoper Joško Gvardiol (20) koji je bio stup obrane te se prometnuo u hrvatskog junaka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fenomenalnim potezima sačuvao je hrvatsku mrežu netaknutom od naleta belgijskog napadača Lukakua, a njegovim sposobnostima divi se cijeli nogometni svijet. 

Gvardiol je nakon utakmice otrčao do tribina gdje ga je bodrila obitelj, a najprije je zagrlio ponosnu majku Sanju. S njom su bile i njegove starije sestre Lorena (23) i Franka (30). Inače, obje su studentice i rade. Franka se bavi rukometom, a Lorena modelinog te radi u prodaji. 

Novinare je zanimalo kako će Joško igrati tek kad skine masku, a on je simpatično odgovorio:

- Što se mene tiče, možda neću ni skidati masku do kraja karijere. Ide me s ovom maskom, vidjet ćemo  - rekao je Gvardiol nakon utakmice.

Zanimalo ih je i što misli o transferu u Chelsea o kojemu se sve više priča, a nakon ovakvih partija zasigurno će biti jedna od glavnih tema i dalje. 

- Ne znam što bih vam rekao. Velik je to klub, ali znam da ću sada ostati ovdje - zaključio je. 

Hrvatsku u ponedjeljak od 16 sati u osmini finala čeka dvoboj s nekom od reprezentacijja iz skupine E u kojoj su Španjolska, Japan, Kostarika i Njemačka. Prođe li Hrvatska tu prepreku, u četvrtfinalu bi je mogao čekati Brazil kao pobjednik skupine G, ali za sada je to teško prognozirati. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Corona u jeku 👹 03.12.2022.

    Bravo mama, bravo Joško, Bog vas blagoslovio! ❤️🙏

  • Cherylin 02.12.2022.

    Joško samo nemoj te užasne tetovaže,momak si zgodan i to ti ne treba, a da treba ti pametna cura..i to polako..sretno

  • snakefinger 02.12.2022.

    Mama ne da kamenjarkama pristup svom sinu, da ga ne zadesi crna pogibija. Bravo za mamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare