LIVE Hrvatska-Belgija rezultat 0-0, Hrvatska izborila osminu finala | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 654

Uh, preživjeli smo! Hrvatska je izvukla 'nulu' i kao druga ide u osminu finala. Čeka je teži put

Uh, preživjeli smo! Hrvatska je izvukla 'nulu' i kao druga ide u osminu finala. Čeka je teži put
11

Hrvatska je nakon dramatične završnice protiv Belgije remizirala bez golova te se plasirala u osminu finala kao druga u skupini, a igramo protiv pobjednika skupine E u ponedjeljak od 16 sati

Hrvatska reprezentacija osvojila je drugo mjesto u skupini F odigravši 0-0 protiv Belgije, a kao prvi su mjesto u osmini finala Svjetskog prvenstva izborili Marokanci koji su svladali Kanadu sa 2-1.

Pokretanje videa...

Navijači iz Bruxellesa - drugi 00:36

Hrvatska je opasno živjela u drugom poluvremenu, nakon što je bila bolja u prvom, u kojem je Anthony Taylor zbog milimetarskog zaleđa poništio već dosuđeni kazneni udarac za Hrvatsku. U drugom dijelu je Romelu Lukaku pogodio vratnicu i još tri dobre prilike za postizanje pogotka.

U dvoboju Maroka i Kanade već nakon 23 minute dvoboja marokanci su imali dva gola prednosti. U 4. minuti početničku pogrešku vratara Milana Borjana iskoristio je Hakim Ziyech. Borjan je izašao iz kaznenog prostora i dodao loptu Ziyechu na 30 metara, a ovaj ga je preciznim udarcem prebacio za vodstvo.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Belgije u 3. kolu Svjetskog prvenstva u Katru

U 23. minuti Hakimi je dugim dodavanjem izbacio Youssefa El Nesyrija, a marokanski napadač je odlično primio loptu i u sprintu došao do kaznenog prostora te sa 12-13 metara pogodio bliži kut pokraj loše postavljenog vratara Borjana.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Belgije u 3. kolu Svjetskog prvenstva u Katru

U 40. minuti Kađani su smanjili zaostatak. Po lijevom boku prošao je Sam Adekugbe i poslao loptu prema kaznenom prostoru. Na putu se ispriječio Nayef Aguerd promijenio putanju lopte i pogodio bliži kut svojih vrata.

U osmini finala Hrvatska ide na prvoplasiranu reprezentaciju iz skupine E, a taj će dvoboj biti odigran u ponedjeljak, 5. prosinca. Marokanci će 6. prosinca igrati protiv drugoplasirane momčadi iz skupine E.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SVJETSKO PRVENSTVO, SKUPINA F, 3. KOLO 16:00 , AHMAD BIN ALI, AR-RAYYAN
Hrvatska
0 : 0
Belgija
Sortiranje događaja
90'+4'

Kraaaaaaaaaaaaaaaj! Hrvatska je izborila osminu finala! 

Maroko je pobijedio Kanadu 2-1 te kao prvi odlazi u daljnju fazu natjecanja dok 'vatrene' čeka teži put te kao drugoplasirana momčad ide u osminu finala. 

90'+3'

Sjajno je reagirao Gvardiol nakon što je zaprijetio Castagne. Bilo je ovo u posljednji trenutak. 

90'+2'

Izlazi Kovačić, a ulazi Majer. 

90'

Igra se još tri minute. 

90'

Opasno živi Hrvatska u završnici. Hazard je ubacio, Lovren nije uspio očistiti te lopta dolazi do Lukakua, ali srećom, Livaković je uhvatio loptu. 

Komentari 654