To je to što me zanima!

Junak Zadra Pani Barać: Umalo sam bio tragičar

Najbolji igrač Zadra u ogledu s FMP-om nije naglašavao svoj učinak, već nam je rekao kako je momčad svjesna koliko je bila blizu poraza
Vidi originalni članak

Nakon što je odigrao najbolju utakmicu otkad je 2004. godine stigao u Zadar, Pazinjanin Pankracije Barać nije želio posebno isticati svoju izvedbu, već je ustvrdio kako momčad mora ostati svjesna da su protiv FMP-a iz Jazina mogli izaći i pognutih glava.
- Pokazali su se kao opasan protivnik. Imali smo velikih problema s centrima, pogotovo s pokretnim Ercegom. Osim toga, imali su izrazitu šutersku večer. Pomalo smo sretno dobili - skromno je ustvrdio Barać.
Što se tiče svoje izvedbe, složio se da je utakmica u kojoj je ubacio 39 koševa uz vrlo dobar obrambeni učinak njegova najbolja u dresu Zadra, no naglasio je kako je vrlo malo nedostajalo da ga se proglasi tragičarem, a ne junakom.
- Tako je to u našoj momčadi, svaku utakmicu netko drugi iskoči. Kako Shamell nije igrao, dobio sam veću minutažu i iskoristio je. No skoro sam bio tragičar, promašio sam dva bacanja u zadnjoj minuti i izgubio važnu loptu. Na kraju sam ipak pogodio tu tricu.
Dodao je kako je bio svjestan da je FMP dobra momčad, no svejedno ga je iznenadila njihova besprijekorna partija u Jazinama:
- Stvarali su nam puno problema, a u punim Jazinama nisu bili impresionirani. Bit će teško u Beogradu, no nadam se da ćemo već tamo osigurati prolazak na završni turnir.
Koliko se momčad ispraznila nakon ovako teškog meča i hoće li se stići odmoriti pred ogled koji je na rasporedu u četvrtak?
- Dojma sam da su se oni ispraznili više od nas jer su bili vrlo blizu pobjede. Nama je olakotna okolnost što na gostovanje u Beograd putujemo čarterom, dok oni putuju autobusom. Mislim da ćemo stići nadoknaditi potrošenu energiju i biti posve spremni za tu utakmicu - zaključio je junak Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • clave 26.03.2008.

    decki tako triba idemo osvojiti ovu ligu u hramu kosarke jazinama.pani je junak

Komentiraj...
Vidi sve komentare