To je to što me zanima!

Junior "bilih": Mikijev mali iz Hajduka odlazi prema Interu?

Talijanski mediji javljaju kako bi se danas tijekom dana otac i sin Rapaić trebali sastati s predstavnicima Intera u Milanu te dogovoriti jednogodišnju posudbu...
Vidi originalni članak

Nadareni junior Hajduka Boris Rapaić (17), sin legende Hajduka Milana Rapaića, trebao bi potpisati za milanski Inter. Talijanski mediji javljaju kako bi se otac i sin Rapaić trebali sastati s predstavnicima Intera u Milanu te dogovoriti jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa, uz unaprijed dogovorene uvjete.

Nije poznato kolika bi odšteta pripala Hajduku, no sudeći prema dosadašnjoj praksi, to sigurno neće biti samo naknada za razvoj od 300-400 tisuća eura.

Jedino što se može ispriječiti dogovoru s Interom je ponuda Verone, koja je prije dva tjedna nudila kupnju Rapaića juniora i Tina Svena Sušića u paketu. Sušić bi odmah zaigrao za njihovu prvu momčad, a Rapaić za Primaveru, no čelnicima Verone odštetni zahtjev koji je postavio Hajduk bio je previsok. 

Tko zna, možda se i predomisle.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • dinozgt 27.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Pivica velika 27.08.2014.

    Gdje su oni likovi na portalima i novinari koji tvrde da Dinamo prodaje djecu,da Mamić trguje robljem itd? Iz Dinama je otišao samo Murić i Brodić jer su to htjeli a ne što ih je Mamić prodao,baš suprotno a iz Hajduka svaki tjedan ode jedan kadet.Prije par dana mislim Prce u Lazio,ovaj tjedan Rapaić i tako zadnjih par godina,ali novinari to spomenu samo usput dok odlazak rijetki igrača Dinama danima rastežu aludirajući kako mladi igrači bježe iz Dinama i Mamića,a vrlo dobro znaju da ni Dinamo ni Hajduk nemaju zakonskih mogućnosti zadržati mladog igrača,ali oni svejedno usmjeravaju javno mišljenje protiv Dinama i Mamića i tako godinama.Onda kažu nema publike na stadionu! Pa kako će i biti kada samo pljuju.Da se mene pita,a ne pita ,ukino bih ovo komentiranje ispod ,jer sada će se meni javiti par dežurnih pametnjakovića i početi filozofirati a ja ću im po spisku i admin će me blokirati i to tako ide stalno u krug.Novinari su ti koji kuhaju i koji kroje javno mišljenje zajedno sa svojim urednicima koji rade za onog tko više plati a isto tako i vlasnici portala koji se uvlače onom tko jr trenutno na vlasti.Amen !!!

  • hyndai 27.08.2014.

    Što će sada reći navijači Hajduga koji su se naslađivali kada su odlazili Jedvaj ili Murić iz Dinama.Eto,neka se nastave naslađivati,odletela bela ptica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare