To je to što me zanima!

Juniori Hajduka srušili Dinamo za ogroman korak ka naslovu!

Mladi dinamovci su na koncu tek u 78. minuti došli do počasnog gola, Fran Tomek bio je precizan s bijele točke nakon što je u šesnaestercu srušen Kanižaj. Hajduk sada ima 61 bod, Dinamo ima šest manje
Vidi originalni članak

U 25. kolu juniorske Prve HNL Hajduk je slavio protiv Dinama sa 3-1 i tako napravio ogroman korak ka naslovu. 'Bili' uoči posljednjih pet kola sada imaju šest bodova prednosti nad 'modrima', koji imaju i utakmicu manje.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IGOR JOVIĆEVIĆ VIDEO Bivši trener Dinama sa suprugom zapjevao ukrajinsku himnu uoči 'utakmice za mir'

Hajduk je došao u prednost već u 18. minuti kada je Filip Čuić iskoristio grešku Dinamove obrane, a nedugo nakon je isti igrač glavom pogodio stativu, a na odbijancu je prvi bio Ivan Krolo. Pet minuta prije kraja prvog poluvremena Hajduk je došao i do trećeg gola! Fantastičnu akciju hajdukovaca golom je okrunio Marko Domančić. Mladi dinamovci su na koncu u 78. minuti došli do počasnog gola, Fran Tomek bio je precizan s bijele točke nakon što je u šesnaestercu srušen Kanižaj.

Hajduk sada ima 61 bod, Dinamo ima šest manje, a 'bili' (64-13) imaju i bitno bolju gol-razliku od zagrebačke momčadi (49-17). 

ADRIAN PENA MARINKOVIĆ Tko je mladi Dinamov Bolivijac: Tata mu je igrao s Riquelmeom, a on želi ići putem Danija Olma!

Do kraja prvenstva Hajduk očekuju susreti sa Goricom, Lokomotivom, Varaždinom, Rudešom i Dugopoljem, dok Dinamo, uz zaostalu utakmicu s Lokosima, mora igrati protiv Slavena, Istre, Bjelovara, Rijeke i Orijenta.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Tovarske P...e * 30.04.2022.

    Ti Dinamovi klinci su izbacili ove ajdugove iz kupa !

  • 1950 🔴🔵 30.04.2022.

    Rastavili ih malci ko beba zvečku! 🔴🔵

  • 03041 30.04.2022.

    A seniori već 14 godina ne mogu do naslova. Možda ove iako ne bih volio

Komentiraj...
Vidi sve komentare