Sport

Komentari 2

VIDEO Bivši trener Dinama sa suprugom zapjevao ukrajinsku himnu uoči 'utakmice za mir'

VIDEO Bivši trener Dinama sa suprugom zapjevao ukrajinsku himnu uoči 'utakmice za mir'

Ukrajinsku himnu prožetu emocijama na Maksimiru je otpjevala Michelle Andrade, ukrajinska pjevačica rođena u Boliviji koja je predstavljala Ukrajinu na Eurosongu prije četiri godine

Humanitarnoj utakmici na Maksimiru između zagrebačkog i kijevskog Dinama prisustvovao je i bivši trener 'modrih', a sadašnji ukrajinskog Dnipra - Igor Jovićević.

Pogledajte video: Jovićević pjeva ukrajinsku himnu

Jovićević je na zagrebački stadion stigao sa suprugom i zapjevao ukrajinsku himnu "Šče ne vmerla Ukrajiny i slava, i volja", u doslovnom prijevodu na hrvatski - Još nije umrla slava ni sloboda Ukrajine. 

Zagreb: Prijateljska i humanitarna utakmica zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama

Inače, ukrajinsku himnu prožetu emocijama na Maksimiru je otpjevala Michelle Andrade, ukrajinska pjevačica rođena u Boliviji koja je predstavljala Ukrajinu na Eurosongu prije četiri godine.

Dinamo je za ovaj humanitarni ogled prodao 4909 ulaznica, no na tribinama se našlo 4107 gledatelja. Ukupan koji će Dinamo uplatiti gostima iz Ukrajine iznosi 263 tisuće kuna, a taj će novac biti proslijeđen tamošnjim izbjeglicama.

Zagreb: Dobro raspoloženi gledatelji podržali su humanitarnu akciju 'Match for peace'

Podsjetimo, BBB nisu prisustvovali utakmici u znak solidarnosti sa navijačima kijevskog Dinama koji zbog braće Surkis ne navijaju za svoj klub s tribina.

POGLEDAJTE VIDEO: ATT OTVARA NOVU DVORANU

Najčitaniji članci