To je to što me zanima!

Juniori Hajduka u Ligi prvaka: Idemo to hajdučki odigrati...

Drago nam je da baš mi prvi put nastupamo s Hajdukom u Uefinoj Ligi prvaka mladih i jako smo sretni zbog toga. Protivnik je Škendija, imamo informacije o njima, rekao je trener juniora Hajduka Marijan Budimir
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti juniori Hajduka predstavljat će Hrvatsku u Uefinoj Ligi prvaka mladih. To su zaslužili nakon što su prošle sezone dominantno i uvjerljivo osvojili sedmi juniorski naslov Hrvatske u povijesti kluba, prvi nakon devet godina.

Splićane u 1. kolu čeka dvoboj protiv Škendije iz Tetova, a prvi susret igra se u Sjevernoj Makedoniji.

- Drago nam je da baš mi prvi put nastupamo s Hajdukom u Uefinoj Ligi prvaka mladih i jako smo sretni zbog toga. Protivnik je Škendija, imamo informacije o njima. Pripremili smo se za sve njihove taktičke postavke - kazao je trener juniora Marijan Budimir.

Hajdukovci su u srijedu iz Zagreba otputovali u Skopje gdje će u četvrtak od 14 sati igrati prvi susret. Uzvrat je u Splitu 20. listopada.

- Kao što sam već rekao, mi idemo na pobjedu, dobio sam jednu dobru misao. Nikako ne podcijeniti ili precijeniti. Mi idemo hajdučki odigrati, pokušati pobijediti u prvoj utakmici. Ako ne uspijemo, imamo popravni u drugoj utakmici u Splitu - zaključio je Budimir.

Po povratku će igrači Hajduka ostati u Zagrebu jer ih u nedjelju očekuje prvenstvena utakmica protiv Intera u Zaprešiću.

Popis igrača:

Toni Silić i Luigi Mišević (vratari) te Luka Škaričić, Luka Posinković, Šimun Hrgović, Ivan Dominić, Stipe Vladušić, Luka Bradarić, Dominik Prpić, Niko Đolonga, Franjo Lazar, Rokas Pukstas, Marko Brkljača, Marko Capan, Marko Domančić, Mate Antunović, Jere Vrcić, Filip Čuić, Elvis Letaj i Antonio Jakir. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kajzanavek 29.09.2021.

    Sretno dečki.

  • nohname 29.09.2021.

    Sretno👍👍

  • nikola85_1 29.09.2021.

    uzas i sramota ko nas predstavlja u europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare