To je to što me zanima!

Jupp Heynckes: Spavao sam i budio se sa Starom damom...

Puno sam je proučavao i impresioniran sam onim što sam vidio. Juventus je vrlo jak protivnik. Fizički su jaki, Pirlo je mozak i još je tu puno dobrih igrača, rekao je Jupp
Vidi originalni članak

Jupp Heynckes i Antonio Conte dijelili su jedan drugom komplimente uoči susreta Bayerna i Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka u utorak.

- Proteklih dana sam išao spavati i ustajao se sa Starom damom. Puno sam je proučavao i impresioniran sam onim što sam vidio. Juventus je vrlo jak protivnik. Fizički su jaki, Pirlo je mozak i još je tu puno dobrih igrača - rekao je Heynckes, trener Bayerna.

Heynckes je pohvalio kolegu na protivničkoj klupi koji je lani s Juveom uzeo Scudetto.

- Juventus se s Conteom vratio poput feniksa. Napravio je velike stvari. Više ne igraju tipični catenaccio, sad igraju defenzivni nogomet s puno kreativnosti. To će biti kvalitetna utakmica dva jednaka protivnika. Gledat ćete vrhunski nogomet kakav je tipičan za četvrtfinale Lige prvaka - smatra Bayernov trener.

Conte i ove sezone uspješno vodi Juventus prema naslovu prvaka.

- Proučili smo Bayern i radujemo se utakmici. Ovo nam je prvi put nakon dugo vremena da nastupa u četvrtfinalu. Talijanske momčadi su obično discipliniran, ali ja imam momčad koja može igrati ofenzivnije iako to protiv Bayerna nije uvijek moguće. Bayern ima odličnu ekipu, a posebno su jaki u vezi - smatra Conte.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • aaerts 02.04.2013.

    jup hajneken

  • max2013 02.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • jasko bavarac 02.04.2013.

    bavarci ce da samelju juventus nije juvestus dorasto bajernu zavrsi ce ko i hanburg

Komentiraj...
Vidi sve komentare