To je to što me zanima!

Juranovića predstavili u Celticu, mora 'izgurati' odličnog mladića

'Celtic je veliki klub i ovo je bila velika prilika za mene. Želim vidjeti koliko mogu na ovom nivou i dat ću sve od sebe. Ja sam timski igrač i napravit ću sve da pobjeđujemo', rekao je Juranović po dolasku u novi klub
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović (26) uzeo je broj 88 u škotskom Celticu te je predstavljen kao pojačanje na poziciji desnog beka. Broj je to koji je od 2010. do 2013. nosio Gary Hooper koji je u 132 utakmice u dresu Celtica zabio 82 gola i podijelio 30 asistencija.

JOSIPE, MAJSTORE! VIDEO Juranović zabio čudesan gol! Poljaci će povući sve kritike

Podsjetimo, Juranović je u poljskoj Legiji proveo jednu sezonu nakon što je tamo stgao iz Hajduka za 400.000 eura, dok je u Celtic stgao za tri milijuna eura. Na njegovoj poziciji desnog beka nalazi se mladi Anthony Ralston (22) koji je u devet ovosezonskih utakmica zabio dva gola i jednom asistirao pa će Juranović imati zdravu konkurenciju.

Podsjetimo, u dresu poljskog kluba Juranović je nastupio 41 put te je zabio dva gola uz deset asistencija, a s njima je osvojio i naslov prvaka Poljske. Od kluba se oprostio prekrasnim golom u pretkolu Europske lige protiv praške Slavije (2-2) kad je iz daljine vrhunski pogodio mrežu protivnika.

ODLAZI U CELTIC VIDEO Trener zagrlio Juranovića i dignuo ga u zrak na oproštaju

Celtic u sljedećem kolu igra protiv Glasgow Rangersa na Ibroxu u nedjelju, 29. kolovoza u 13 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Čobo 24.08.2021.

    Hajduk ga prodao za 400k, a ovi nakon godinu za 7,5x veci iznos.. ne znam jel komicno ili tragicno

  • Superheroj s Podunavlja 24.08.2021.

    88 hehe

  • valter111 24.08.2021.

    Bravo momak! Iskrene čestitke!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare