Sport

Komentari 30

VIDEO Trener zagrlio Juranovića i dignuo ga u zrak na oproštaju

VIDEO Trener zagrlio Juranovića i dignuo ga u zrak na oproštaju

Hvala svima. Iako sam samo godinu dana ovdje, zbog vas sam ušao u reprezentaciju. Zbog vas sam dobio i ovaj transfer. Hvala vam svima, rekao je bivši hajdukovac koji odlazi u Celtic

Škotski nogometni velikan Celtic je ranije službeno potvrdio - kao osmo pojačanje sezone stiže hrvatski reprezentativac Josip Juranović (26)!

Klub je u službenom priopćenju potvrdio da je stvar gotova i da će Juranović prijeći iz varšavske Legije te da će sa Celticom vjernost potpisati na pet godina.

Odšteta nije službeno poznata, no trebala bi iznositi oko tri milijuna eura, a određen iznos pripast će i Hajduku. 

- Postotak od te prodaje dobit će i Hajduk i to više od deset posto - rekli su nam agenti  Ivan Porobija i Hussein Al Gaaod koji uz Juranovića zastupaju i neke slavne nogometaše poput Rüdigera, Konopljanke...

A Juranović je u zadnjem susretu za Legiju zablistao i zabio fantastičan gol. Baš fantastičan... Igrala se 37. minuta kada je hrvatski bočni primio loptu na svojoj polovici, povukao kojih 40 metara pa s 20 opalio u same rašlje Slavijina gola. Bio je to zaista sjajan pogodak.

- Neki mi, kad su vidjeli gol, u šali govore da ubuduće pucam čim prijeđem centar, a ja im kažem da najprije treba prijeći centar, ha, ha, ha… Odsad ću u svakom slučaju morati češće pucati - rekao je Juranović.

Poljski klub sad je objavio i snimku gdje se Juranović oprašta sa suigračima. Nakon utakmice održao je oproštajni govor, pozdravio se sa svima, zagrlio s trenerom i dobio veliki pljesak za sve što je napravio u Legiji u koju je stigao prošlog ljeta.

- Hvala svima. Iako sam samo godinu dana ovdje, zbog vas sam ušao u reprezentaciju. Zbog vas sam dobio i ovaj transfer. Hvala vam svima - zaključio je.

Najčitaniji članci