To je to što me zanima!

Jurčić: Drago mi je da su igrači odigrali "fajterski"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Želim da se moji igrači što prije oporave nakon ove naporne i iscrpljujuće utakmice i pozivam navijače da dođu na feštu u srijedu, kaže Kruno
Vidi originalni članak

Malo sam pogriješio u najavi utakmice, mislio sam da će Slaven Belupo igrati lepršavo i nadigravati se, a susreli smo jedan 'fajterski' Belupo, drago mi je da su moji igrači odgovorili istom mjerom i pobijedili, rekao je Krunoslav Jurčić nakon što je Dinamo golom Slepičke pobijedio sa 1-0.
- Imali smo sreću da taj gol zabijemo u ranoj fazi utakmice. Nismo dobro reagirali u par navrata kad su nam igrači Belupa stvorili nekoliko šansi, umjesto da izađemo iz 16 metara, mi smo dozvolili još nekoliko nepotrebnih šansi domaćinima, ali popravit ćemo to - kazao je Kruno, koji je morao mijenjati već u šestoj minuti utakmice. Leandro Cufre se ozlijedio, a ušao je mladi Barbarić.
- Barbarić je bio odličan, ne samo danas, on je naš standardni igrač, ja 'miksam' mnogo i zato je dosad bio na klupi - rekao je Kruno i dodao:
- Želim da se moji igrači što prije oporave nakon ove naporne i iscrpljujuće utakmice. Pozivam sve navijače da naprave pravu feštu u srijedu protiv Hajduka.
Tener Slaven Belupa, Zlatko Dalić rekao je:
- Pokušali smo čvrstom igrom parirati Dinamu koji je bolja momčad od nas. Nastojali smo tom agresijom igrati ravnopravno, ali eto, nismo uspjeli. Igrali smo hrabro, nažalost presjekao nas je rani gol - kazao je Dalić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nizozemac 20.03.2010.

    Jurcicu stani ti kao Strateg Dinama na loptu i uozbilji decke jos imamo sa slabijim ekipama igrat a to je za nas VEOMA OPASNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare