To je to što me zanima!

Jurčić: Mandžo će biti bolji nego prije dvije godine...

Ako je prije dvije godine praktički sam 'uništio' Ajax, što će im tek napraviti sutra? Od tada je još i napredovao, uvjeren je trener 'modrih', Jurčić
Vidi originalni članak

Marijo Mandžukić prije dvije godine bio je strah i trepet u Amsterdam Areni. Praktički je sam pobijedio Ajax. Trener Dinama Krunoslav Jurčić je iz toga izveo svoj zaključak.
- Ako je prije dvije godine odlučio utakmicu, kakav će tek biti sutra, trostruko bolji - uvjeren je trener 'modrih' da je Mandžo još i napredovao u odnosu na izdanje prije dvije godine.
Osvrnuo se Kruno i na dvoboj iz 98. godine u kojem je i sam sudjelovao kao igrač, u velikoj pobjedi nad jakim Ajaxom golom Josipa Šimića.
- Teško je uspoređivati momčadi tada i sada. To je bio sudar velikih ekipa i igrača od kojih su većina napravila velike karijere. Ali pazite što vam kažem, gledajte sutra lica tih klinaca, jer će neki od njih napraviti također velike karijere, rekao je Kruno.
Stoper Dinama, Robert Kovač također ima pozitivna iskustva s Nizozemcima.
- Igrao sam protiv njih dok sam bio u Bayernu. Mislim da ih trebamo stisnuti i napasti jer jedino ih tako možemo dobiti - kazao je Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zagi00 22.10.2009.

    \"Samo ih trebamu stisnuti i napadati\" Samo...

  • drama_queen 21.10.2009.

    ljudi opet prepucavanja bbb i torcide, čemu to vodi?? sutra svi navijamo za dinamo! Hrvatski je klub, pretstavljaju našu državu!

  • st1986 21.10.2009.

    da bog da prođete ka cibona pa da se malo spustite na zemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare