To je to što me zanima!

Jurčić ne želi pričati o Ajaxu: Zagreb nam je sada najvažniji

Dinamov trener ostavio je utakmicu Lige prvaka protiv Ajaxa iza sebe. Već u subotu na rasporedu je gradski derbi protiv Zagreba i Jurčić želi razgovarati samo o tome
Vidi originalni članak

Konferencija za novinare Dinamova trenera trajala je točno tri minute. Kruno Jurčić pričao je o ozljedama, sljedećoj utakmici protiv Zagreba, no nije se želio osvrtati na poraz u Amsterdamu.

- Tonel je počeo lagano trčati, no neće konkurirati za sastav. Sammir je istegnuo mišić i onjegovoj ćemo ozljedi znati više nakon današnjeg pregleda. Svi ostali su OK - počeo je Kruno.

U subotu je na rasporedu gradski derbi protiv Zagreba i branitelj naslova s pravom očekuje atraktivnu utakmicu.

- Zagreb je jedna od rijetkih momčadi koje se žele nadigravati. Ton im daju Šovšić i Štrok, nadam se da protiv nas neće bitno mijenjati taktiku, da se neće zatvoriti - najavio je derbi Jurčić.

Pitanje je kakva je atmosfera u svlačionici nakon loše igre i teškog  poraza u Amsterdamu.

- Održao sam kratak sastanak i jedino što sam im savjetovao je da zaborave Ajax. Sad nam je najvažniji Zagreb.

Dinamo je ostao jedini klub u Ligi prvaka bez gola. Nakon četiri utakmice nisu zabili, ali nisu osvojili niti jedan bod. Što onda od Dinama možemo očekivati u sljedeće dvije utakmice, protiv Lyona i Reala.

- Pa, Zagreb nam je najvažniji. Da, sutra igramo protiv 'pjesnika' - odgovrio je u svom stilu Jurčić još jednom odbivši pričati o lošim rezultatima u Ligi prvaka pa se vratio na, pogađate, Zagreb.

- Klub je to gdje stasaju dobri igrači, pogodili smo sa svima koje smo uzeli od njih. Nadam se da će se suradnja nastaviti - zaključio je Jurčić konferenciju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zdravac11 05.11.2011.

    Sad opet iz početka: Svi igraju bunker protiv nas: Samo da sudac ne iskljući igrača Zagrebu jer onda dinamo gubi glavu.Sve mu se poremeti i nemogu isšetati svojih 10 km pa da Jurčić bude zadovoljan

  • user_125068 04.11.2011.

    Bože šta me ovaj jurčić podsječa ne nekog ....

  • mazaluna 04.11.2011.

    Ljudi moji kako su ovi smiješni,sada im je Zagreb najvažniji,e baš su jadnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare