To je to što me zanima!

Jurčić: Ovakvim pristupom ne bismo pobijedili ni žene

Dinamo je na svom Maksimiru 'posijao' dva boda u utakmici sa Zadrom, a trener Kruno Jurčić nije moga sakriti nezadovoljstvo igrom svojih igrača
Vidi originalni članak

Ovo je pljuska svima nama. Neka igrači shvate da ne mogu samo istrčati na teren i pobijediti bez igre, sijevale su 'munje' iz Krune Jurčića nakon neočekivanog remija Dinama sa Zadrom.
- Pristup je bitan na svakoj utakmici pa čak i da s druge strane stoji 11 žena. Nisam seksist, samo pokušavam što vjernije dočarati situaciju. Svi očekuju da u ovakvoj utakmici zabijemo pet komada i to je zamka psihološke prirode. Ni jedna priprema nema puno koristi ako na terenu nema želje. A danas smo se zamjerili i lopti - slikovit je Jurčić.
Iako su Zadrani presretni bodom, mogli su i pobijediti. Želimir Terkeš je zabio Butini, no sudac je mahao zaleđe.
- Nije slučajno da smo Dinamu opet odnijeli dva boda. Oni su danas igrali jako loše i razočarali su me. Imali su šanse, ali nisu zaslužili pobjedu. Zaleđe? Moram pogledati snimku, mislim da nisam bio u zaleđu i da smo oštećeni - rekao je Terkeš nakon utakmice. Tomislav Barbarić misli da su 'modri' dobro igrali.
- Izgubili smo dva boda, a bili smo puno bolji. Imali smo nekoliko velikih prilika, ali nismo ništa iskoristili. Nakon što ne zabijemo u prvih pola sata u nas se uvuče nervoza. Badelj? Nije nam previše nedostajao jer imamo igrače jednako kvalitetne kao on - priča mladi modri reprezentativac. Barba je komentirao i grudanje.
- Nije to bilo ništa strašno, neka se zabavljaju. Žao mi je samo što im nismo pobjedom čestitali 24. rođendan.

SREDNJI PRST ZA ZAPAD
Nakon završetka utakmice 19-godišnji Jure Jerbić, igrač Zadra, pokazao je srednji prst zapadnoj tribini na Maksimiru, a nakon utakmice se pokušao opravdati:
- Ne bih to previše komentirao. Mlad sam, malo sam se zanio, sve je bilo u žaru borbe.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • antipeder 13.03.2010.

    HBCRO ne vrijeđaj klince

  • Terry15 13.03.2010.

    Ako mislite da su to kladioničarske namještaljke onda se nemojte kladiti..opametite se već jednom

  • ribić 13.03.2010.

    Kao i sabornici dobiti će plaću a da se za nju nisu \" oznojili \"

Komentiraj...
Vidi sve komentare