To je to što me zanima!

Jurčić: Ovo je potvrda koliko je Ivan Turina svima nama značio

Nema čovjeka kojeg nisu prošli trnci i kojeg nije sve ovo na stadionu dirnulo, rekao je nakon utakmice Dinama i AIK-a u Švedskoj trener "modrih" Krunoslav Jurčić...
Vidi originalni članak

Skandiranje od prve do 54. minute na Friends Areni. Dinamo i AIK odigrali su utakmicu u čast Ivanu Turini. Dogovor je bio da se igra dvaput po 27 minuta. Ivan je taj broj nosio u AIK-u.

- Drago mi je što smo došli ovdje i odali počast našem Ivanu. Hvala svima koji su bili na stadionu i koji su svojim dolaskom potvrdili koliko nam je Ivan svima značio. Nema čovjeka kojeg nisu prošli trnci i kojeg nije sve ovo dirnulo - rekao je nakon utakmice Dinama i AIK-a trener "modrih" Kruno Jurčić.

- Teško je bilo očekivati da će se igrači koncentrirati na nogomet. Od prve do zadnje minute svima je na pameti bio samo Ivan. Najvažnije da nije bilo ozljeda, a sve ostalo je manje bitno, večeras su bitni samo Ivan Turina i njegova obitelj - dodao je Kruno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 1976ers 13.05.2013.

    U svima nama? U meni ne, niti sam ga poznavao niti je igrao za Hajduk. Pokojni kao i svaki drugi na zadnjoj strani novina.

  • SKY1 13.05.2013.

    Istina, prerano je otišao nažalost.

  • lukica200 13.05.2013.

    tako je jurčiću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare