To je to što me zanima!

Jurčiću opet kobni Austrijanci: Teško je za ovo pronaći riječi...

Htjeli smo postići izjednačujući gol, no izgubili smo Rukavinu, a s povratnikom Sammirom padali smo na fizičkom planu, rekao je trener Dinama nakon poraza
Vidi originalni članak

Trener Dinama Kruno Jurčić večeras je na Maksimiru doživio svojevrsni deja vu nakon četiri godine. Pred punim stadionom Austria Beč šokirala je hrvatskog prvaka svladavši ga 2-0 i udaljivši ga jako od treće uzastopne Lige prvaka.

Pokazalo se da su Jurčiću austrijske momčadi 'crna mačka' jer u prvom mandatu na klupi 'modrih' 2009. ga je Red Bull Salzburg, nakon 1-1 remija u Austriji, na Maksimiru pobijedio 2-1 i izbacio iz utrke za Ligu prvaka.

Iako je večeras Dinamo nokautiran u sedam minuta te je igrao s igračem manje, za razliku od prije četiri godine, još uvijek ima šanse za preokret u uzvratu u Beču za tjedan dana što neće biti nimalo lako.

- Nakon ovakvih poraza je teško pronaći riječi. Potajno sam se nadao da ćemo u uvodnim šansama zabiti gol. Nadao sam se golu koji bi nas psihološki dignuo - rekao je Jurčić nakon utakmice i dodao:

- Htjeli smo postići izjednačujući gol, no izgubili smo Rukavinu, a s povratnikom Sammirom padali smo na fizičkom planu. Očekivao sam više od Husejinovića, a s bokova da se ubacuju Soudani i Čop, no to nije funkcioniralo. Ne mogu se požaliti na broj šansi.

Kod prvog gola kiksao je golman Zelenika koji je dopustio da mu Leovac zabije u bliži kut. No Jurčić nije htio isticati grešku mladog čuvara mreže.

- Prije toga gola uslijedila je naivna greška Soudanija - rekao je Kruno i osvrnuo se na drugi gol:

- Tu smo se mučili s igračem manje u hvatanju njihovih kontri. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • zagorka 22.08.2013.

    najgore je kaj je to bilo očekivano...na žalost

  • Papi_1 22.08.2013.

    Mogao bi i Mamic otici,tj oba dva Mamica!Tko ga je doveo u Dinamo treci puta?!A njegove trenerske mane su se dobro znale!

  • ZvonimirKovačević 22.08.2013.

    jurcic kaze nespremni igraci nemaju kondicije ,pa sto su onda isli na pripreme ili na godisnji odmor.koliko njima onda trebaju trajati pripreme da bi imali kondicije,a tolike pare primaju.za te novce bi paso travu na maksimiru.stalno neki izgovori od jurcica.da hajduk ima te novce ko dinamo bili bi prvaci svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare