To je to što me zanima!

Jurgen Klopp u formi: 'Stvarno se moram prestati drogirati...'

Odlično je raspoložen bio Jurgen Klopp nakon što je odveo svoju momčad do još jedne velike pobjede. Protiv Arsenala je Borussia D. slavila s 2-0 na početku LP-a
Vidi originalni članak

Ciro Immobile i Pierre-Emerick Aubameyang bili su strijelci u pobjedi Borussije protiv Arsenala, a moglo ih je biti i više s obzirom na to da su žuto-crni uputili čak 24 udarca na gol Engleza. 

- Bili smo hrabri, bili smo brzi, imali smo sve što nam je trebalo da dođemo do pobjede. Uživao sam od prve do posljednje minute, bili smo gotovo savršeni. Da smo pustili Arsenalu samo jedan metar prostora, njegovi igrači bi nas kaznili - rekao je Jurgen Klopp

Trener Borussije bio je pun lijepih riječi za Arsenea Wengera prošle godine, kad je čak izjavio da voli trenera Arsenala. 

- Rekao sam da ga volim? Stvarno se moram prestati drogirati - nasmijao se Klopp. 

- Wenger je inteligentan, kolegijalan i vanserijska ličnost, ja mu nisam ni blizu. Govori više stranih jezika od mene. On pije vino, ja pijem samo pivo.

Uspjeh njemačkog kluba još je i veći kad se pogleda popis ozlijeđenih igrača. I bez Hummelsa, Reusa, Gundogana, Blaszczykowskog, Sahina, Piszczeka i s Kagawom na klupi, svejedno su bili daleko bolji od Arsenala ispred 66 tisuća gledatelja na Signal-Iduna-Parku. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Wimby 17.09.2014.

    Navijam za Chelsea ali volim Borussiu zbog ovog čovjeka, legenda!

  • kecman7 17.09.2014.

    Strašan trener Klopp! Volio bi da Dortmund ponovo uzme naslov u Njemačkoj

  • FilipJerković_1 17.09.2014.

    Obožavam Kloppa kad je dolazio na klupu Borussie imao sam osjećaj da će od nje napraviti odličnu momčad, a da je klub uspio zadržati igrače bili bi još bolji. Zna se zašto igrači odlaze baš u Bayern i to najvećem konkurentu u ligi. Kada je Borussia bila pred financijskim slomom Bayern je uletio s kapitalom, a Borussia sada to plaća skupo. Uz sve to Klopp zna naći rješenje, a to je veličina trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare