To je to što me zanima!

Jürgen Klopp vraća Gerrarda u Liverpool?! Stiže na pregovore

Čini se da Steven Gerrard nije daleko od senzacionalnog povratka u Liverpool. Bivši član "redsa" stiže na razgovore s trenerom Jürgenom Kloppom oko angažmana...
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što je stigao na klupu Liverpoola, Nijemac Jürgen Klopp bacio se u pregovore oko povratka legendarnog kapetana "redsa" Stevena Gerrarda na Anfield.

Klopp je proteklih tjedana nekoliko puta telefonski razgovarao s Gerrardom i nada se da bi njegov povratak podigao profesionalizam na treninzima.

Bivši engleski reprezentativac napustio je Anfield po završetku prošle sezone, a u Liverpoolu se nadaju kako bi mogao doći na zimu makar trenirati s bivšim klubom dok u SAD-u traje pauza. Njegov klub, LA Galaxy, nije ga voljan pustiti bez odštete.

Iako je napunio 35 godina, Gerrard gleda koje su mu opcije otvorene oko nastavka karijere. U srijedu ujutro trebao bi avionom stići u London na razgovore s Kloppom, a o eventualnom povratku na Kop odlučit će nakon razgovora s prijateljima, obitelji i kolegama u koje ima povjerenja, tvrdi Independent.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cucopljuco69 04.11.2015.

    Bilo bi to odlično. Ipak je Gerrard ikona Liverpoola.

  • gunner07 04.11.2015.

    kaj je s tim starim sportašima..oni neznaju kad im je vrijeme za penziju.. evo samo primjera kod nas, srna, olić, cro cop, zoki primorac...

  • posebni 04.11.2015.

    To bi bilo odlično! Takva veličina igrača pripada takvoj veličini kluba. Gerrard pripada Liverpoolu, a ništa ljepše ne bi bilo nego da Steven podigne taj trofej Premier lige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare