To je to što me zanima!

Jurić nakon otkaza: Pa čudo je da su nas uopće doveli u Inter

U profilu igrača bio je problem. Pogotovo kad su se ozlijedili Maicon i Motta. Za igru kakvom smo dominirali u Genoi trebalo je dovesti takve igrače, rekao je Jurić za SN
Vidi originalni članak

Ivan Jurić dva je mjeseca intenzivno radio kao Gasperinijev pomoćnik u Interu. Kao pomoćnik je nekada vodio i treninge, a u intervjuu za Sportske novosti objasnio je glavne probleme rezultatske krize.

- U profilu igrača bio je glavni problem. Pogotovo kad su se ozlijedili Maicon i Motta. Za igru kakvom smo mi dominirali u Genoi, trebalo je dovesti moćne igrače za bokove i vezu. Ne idu stvari preko noći, a čudno je da su nas uopće angažirali, a znali su kakav je Gasperinijev  pogled na nogomet - rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Jurić je nahvalio igrače koji su nevjerojatni pozitivci i profesionalci, a posebno je izdvojio Sneijdera.

- Wesley je čudo, sretan je klub koji ga ima!

Jurić je odlučio postati trener, a Inter će ga plaćati sve dok ne pronađe posao.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Peruzzi 23.09.2011.

    Čovik govori dobro... Ako ste trener koji ima svoju filozofiju i klub koji ga dovodi zna koja je to filozofija, onda se klub mora tome prilagoditi, a ne mu dat otkaz nakon par utakmica... To vam je ista situacija kao sa Wengerom kada ga je prije 4 ili 5 godina htio dovest Real Madrid. Mislite da bi tada bio kupljen Cristiano Ronaldo? Ne, jer Wenger ima tu filozofiju da se ne treba plaćati basnoslovne svote za jednog nogometaša, nego da se razvijaju mladi talenti..

  • Stric 23.09.2011.

    koji je to lik,prvo mu nije bilo jasno zakaj je u repki,sad mu ni jasno kaj radi u interu...lol

  • tigar_1982 23.09.2011.

    to je pravi trener za hajduk!

Komentiraj...
Vidi sve komentare