To je to što me zanima!

Jurić ne može do boda na strani: Moramo postaviti neka pitanja

Dok na domaćem terenu ima tri vezane pobjede, momčad hrvatskog stručnjaka u gostima ne može do boda više od dva mjeseca. U nedjelju je Toro izgubio na gostovanju kod Rome
Vidi originalni članak

Premda je Torino, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić dominirao posjedom i prilikama, izgubio je od Rome 1-0, što mu je već četvrti uzastopni gostujući poraz u Serie A.

- Da budem iskren, kada imamo niz takvih rezultata, moramo si postaviti neka pitanja - rekao je Jurić nakon susreta za DAZN.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to četvrti uzastopni gostujući poraz Torina i to četvrti rezultatom 1-0. Prije Rome Jurićeva momčad je poražena i kod Spezije, Milana i Napolija, a zadnji bod s gostovanja donijela je koncem rujna iz Venezije (1-1).

- Imali smo tri prilike za pogodak i dominirali prvih pola sata, a onda je Roma zabila u prvoj prilici. Dugo smo radili dobro, ali nismo uspjeli - rekao je hrvatski stručnjak dodavši.

- To je razočaravajući rezultat jer momci pokazuju promjenu mentaliteta i zaslužili su bolje ove večeri. Moramo analizirati zašto ne pobjeđujemo kada igramo tako dobro.

Jurića su pitali zašto je Torino toliko različit kod kuće i na gostovanjima.

- Kada sam stigao situacija je bila sumorna. Pronašli smo stil nogometa, ali to nije dovoljno da stvarno rastemo i napredujemo. Mislim da ćemo doći do toga, postupno. Naš cilj je postaviti temelje za tu budućnost i proći bolje nego prošle sezone - kazao je.

Roma je slavila golom Tammyja Abrahama iz 32. minute. Za Torino je cijeli susret igrao Josip Brekalo, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 77. minuti.

Torino se trenutačno nalazi na 13. mjestu Serie A sa 17 bodova, sedam više od zone spasa i četiri manje od mjesta koje vodi u Europu. Na vrhu je Napoli s 35 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nokia5 29.11.2021.

    Roma bila bolja, Murinjo je odlican trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare