To je to što me zanima!

Jurić opleo po Vlašiću i društvu: 'Ovako lošu momčad 14 godina nisam trenirao. Antifizička je'

Torino se nije znao othrvati velikom pritisku Fiorentine pa nije ni zaprijetio cijelo drugo poluvrijeme. Ivan Jurić bio je vrlo nezadovoljan nakon poraza
Vidi originalni članak

Torino je u 18. kolu Serie A do posljednjih trenutaka držao bod na gostovanju kod Fiorentine pa ispustio sve u 83. minuti kada je Luca Ranieri zabio, ispostavit će se, pobjednički gol. Ne zabija često, ali hrvatskom treneru Ivanu Juriću priredio je "slom živaca".

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Nikole Vlašića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jurićeva momčad pružila je vrlo neuvjerljivu predstavu. Igrala je, koliko-toliko, u prvom dijelu, no u drugom je na terenu bila samo ona Vincenza Italiana.

Ivan Jurić nezadovoljan momčadi

Torino se nije znao othrvati velikom pritisku 'viola' pa nije ni zaprijetio punih 45 minuta. Što je izazvalo revolt kod Jurića na konferenciji za medije nakon novog, šestog poraza u sezoni.

- Ova momčad je antifizička, najmanje fizička momčad koju sam imao u posljednjih 14 godina. Radi se o pritisku da se ukrade lopta, a ne o fizikalnosti. Ako želiš ići gore, ne možeš imati ovakav stav na sporom ubačaju poput onog koji je doveo do gola. Tim je uvijek bio pravi posljednjih mjeseci, ali ne uspijevamo pobijediti u ovakvim utakmicama. Svi želimo učiniti nešto više. I ovdje i u Bologni odlučili su biti laki - rekao je Ivan Jurić pa dodao:

- Mislim da je prvo poluvrijeme bilo igrački odlično, ali morate zabijati golove. Imali smo puno prilika za vodstvo. Onda je u drugom poluvremenu bila borba. Nedostajalo nam je natjecateljske zlobe na golu: taj gol ne smiješ primiti.

Torino se nalazi na 10. mjestu Serie A i nakon 18 kola ima po šest pobjeda, poraza i remija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kp 30.12.2023.

    Ko tu može dati gol majketi napad gori od mog Osjeka.Glavni napadač dao gol 1 u 2 god.

  • kp 30.12.2023.

    Da u pravu je ovaj Torino je na super mjestu kako igraju.80% igrača je za 2 ligu.Juriću bravo da nisi zadnji sa zaostatkom prezadnjeg bar 10 bodova.Strašan uspjeh prošle god.ako ovo izdržiš opet super.Vlašić 3 utakmice zaredom strašno loš čudna ekipa.

  • okii 30.12.2023.

    Kaj taj Vlasic jos igra u nekom klubu,on je rekreativac, a ne  profi igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare