To je to što me zanima!

Jurić poludio na novinare: To pitanje je sr*nje i nepoštovanje

Novinari su ga pitali je li ova Verona bila drukčija od Verone prethodnih tjedana, a hrvatski trener nije bio oduševljen tim pitanem. Oštro je odbrusio i potom otišao
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Ivan Jurić sa svojom Veronom radio je odličan posao ove sezone, a dobru godinu zaključio je remijem s Napolijem 1-1.

Amir Rrahmani zabio je Jurićevoj momčadi za vodstvo Napolija 1-0, no Jurić i ekipa izvukli su se i samim time izbacili Napoli s mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Na to mjesto došao je Juventus koji je rasturio Bolognu 4-1.

Jurićeva Verona izgledala je dosta dobro, puno bolje nego u zadnje vrijeme jer je nakon fantastičnog prvog dijela sezone Jurić sad bez pobjede devet utakmica zaredom. 

Zbog toga su ga novinari talijanskog Sky Sporta nakon utakmice pitali je li mu ova Verona izgledala drugačije u odnosu na Veronu prošlih tjedana, što je zvučalo kao insinuacija da su se njegovi igrači danas trudili više nego inače.

- To je veliko sranje, imajte poštovanja. Meni je ovo nepoštovanje! Ova momčad je uvijek davala sve od sebe, to nije način! Imajte poštovanja - ponavljao je Jurić.

Iz studija su mu poručili da nije dobro shvatio pitanje, no hrvatski trener im je ponovio - to je nepoštovanje!

Idi na 24sata

Komentari 29

  • intellectus 24.05.2021.

    Bravo gospodine Jurić, ne pusti se od OVAKVIH ...... maltretirati. Mislim da je to najgori solo društva, definitivno!

  • 24.05.2021.

    Korporacija..hahha....

  • Brozo 24.05.2021.

    Njegova reakcija je pretjerana. Nisu ga htjeli isprovocirat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare