To je to što me zanima!

Jurić pred otkazom, navijač Genoe šakom udario novinara

Na sve nedaće Jurićeve momčadi, klub bi mogao imati i drugih problema. Naime, prije početka same utakmice ultras Đenovljana udario je TV reportera. Udarač je istaknuti član organizirane skupine navijača
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni trener Ivan Jurić izgubio je još jednu utakmicu Serie A sa svojom Genoom. Ovoga put kobna je bila Bologna 1-0, koja je slavila golom bivšeg Interovca Rodriga Palacija u 73. minuti. Genoa je ovim porazom ostala zakucana za 18. mjesto na tablici bez ijedne pobjede ove sezone.

Slabo, slabo. Genoa je na ljeto ostala bez Giovannija Simeonea, Lucasa Orbana i Ezequiela Munoza, a novopridošli nogometaši poput Andree Bertolaccija, Ricarda Centuriona, Luce Rossettinija ili Gianluce Lapadule još se nisu uigrali kako spada.

Genoa u vrhu napada ima i mladog Pietra Pellegrija, talijanskog supertalenta koji je s 15 godina i 280 dana postao najmlađi debitant u povijesti Serie A, no i on se utopio u izrazitu neefikasnost ovog talijanskog prvoligaša. Genoa je nakon sedam odigranih kola zabila samo pet golova.

Na sve nedaće Jurićeve momčadi, klub bi mogao imati i drugih problema. Naime, prije početka same utakmice ultras Đenovljana udario je TV reportera. Udarač je istaknuti član organizirane skupine navijača Grifona.

Incident se dogodio ispred stadiona Luigi Ferraris, poznatog i kao Marassi, a osoblje sa stadiona novinaru je donijelo leda da stavi na lice.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Damir0702 01.10.2017.

    Nije Jurić ništa kriv, prodali su mu najbolje igrače i sad mora iz poluproizvoda izvlačit maksimum. Uprava im se raspada, Preziosi je potvrdio da će prodati klub...

  • LIJEPA LI SI 01.10.2017.

    Trifunovicu ,ovdje se radi o udaranju odrasle osobe u stranoj zemlji . Nazovi kolegu Lepana iz Sl. Broda da napise clanak o UDARANJU DJECE jucer u Brodu od strane igraca,navijaca,roditelja i strucnog stozera NK Zeljeznicara , o intervenciji hitne i policije . . . .ili mu galovic jos nije odobrio clanak!?

  • fantazist 01.10.2017.

    Ako im Jurić ne valja neka dovedu Čačića. Ako vjerujemo HNS-u, Čačić je vrhunski stručnjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare