To je to što me zanima!

Jurić razbio Milan i oduševio Italiju: Nismo bili spektakularni

Protiv Milana se mora ovako igrati, potrebno je pokazati poštovanje prema velikoj momčadi, rekao je nakon velike pobjede njegove Genoe protiv Milana (3-0) Ivan Jurić
Vidi originalni članak

Genoa je na klupi s Ivanom Jurićem jučer napravila veliki posao. U 10. je kolu Serie A kod kuće razbila Milan 3-0 i tako skočila na sedmo mjesto prvenstvene tablice s 15 bodova. Milan na trećem mjestu ima samo četiri boda, ali i utakmicu, više. Iako radi velike stvari sa svojom momčadi, Ivan Jurić ostao je čvrsto na zemlji. 

- Zapravo smo igrali bolje u derbiju sa Sampdorijom kada smo izgubili (1-2), ali sada smo bili ponizniji i to nam se isplatilo. Nismo bili spektakularni, ali Milanu nismo dozvolili da previše napravi - rekao je Jurić nakon fantastične pobjede pa nastavio:

- Protiv Milana se mora ovako igrati, potrebno je pokazati poštovanje prema velikoj momčadi. Bilo je važno da zatvorimo njihove kontre i taktički smo napravili dobar posao.

Otkrio je Jurić i dio taktike kojom je srušio veliki Milan.

- Primijetio sam da je Milan opasan kada utrčava u otvoren prostor pa si nismo htjeli dopustiti otvorenu igru. Na taj smo način i pripremili utakmicu.

Već u idućem kolu za samo četiri dana Genoa ide kod izravnog konkurenta za mjesto na tablici, Atalante.

- Samo želimo uživati u svom nogometu, vidjet ćemo koliko daleko možemo otići. Važno je da ne spustimo svoj gard - zaključio je Jurić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • scalp 26.10.2016.

    █H█V█A█L█A█

  • robicasvor 26.10.2016.

    Ako milan misli nekaj napraviti u ligi i izboriti europu, onda mu nemru igrati paletta, kucka, hondai slicni. Jer fakat ne vidim kaj taj paletta ima pa da tolko igra, bez obzira na crveni, lik je rupetina da rupetine vece nema, bolje da onaj mladi gomez igra

  • dudlac111 26.10.2016.

    Milan na 4 mjestu ima 4 boda

Komentiraj...
Vidi sve komentare