To je to što me zanima!

Jurica Buljat: Želim taj naslov prvaka s Hajdukom

Nisam ni znao da sam u Bukureštu odigrao 100. utakmicu za Hajduk. A Rumunji? Tamo smo sami sebe pobijedili, na Poljudu će vidjeti, kaže Buljat
Vidi originalni članak

Hajdukov pouzdani stoper Jurica Buljat odigrao je u Bukureštu 100., jubilarnu službenu utakmicu u bilom dresu. Premda bi se mnogima moglo učiniti kako je Buljat jedan od mlađih i neiskusnijih u momčadi, činjenica je kako više nastupa u dresu Hajduka imaju jedino Srđan Andrić i Hrvoje Vejić.
- Skupila se lijepa brojka, nisam znao ni da sam blizu 100. nastupa - rekao je Buljat, koji je u Hajduk stigao prije punih 5 sezona.
Za Juricu je njegov menadžer Reno Sinovčić rekao kako mladi igrači u Hajduk dolaze kako bi postali reprezentativci, a jedino je Jurica u Hajduku taj status izgubio.
- Bilo je svega u tih pet godina. I tuge i radosti, eto, skoro sam prošle zime i otišao iz Hajduka jer sam bio nezadovoljan statusom. No na sreću me nazvao Ivica Šurjak, uvjerio me kako tadašnji trener Reja u mene ima puno povjerenje i na koncu sam odigrao odličnu polusezonu.
Polusezona iz snova, koju je Jurica odigrao bez kartona, osvojio Kup, nosio i kapetansku traku u nekoliko utakmica, izborio status reprezentativca, oženio se, smirio...
- Stvarno je to bila polusezona za pamćenje, nadam se samo kako će se nastaviti i ubuduće jer se na staroj slavi ne živi. Želim osvojiti naslov prvaka sa Hajdukom.
Pred Hajdukom su dvije ozbilje prepreke, najprije Osijek, potom i uzvrat protiv Dinama iz Bukurešta.
- Koncentrirani smo samo na Osijek, koji nam je uvijek neugodan protivnik. Pobjeda bi nam puno značila, s njom bi imali više samopouzdanja da pred našim navijačima prođemo i Rumunje. U Bukureštu smo sami sebe pobijedili, na Poljudu će to biti nešto potpuno drugačije - završio je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • privlaka 01.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • barkley 01.08.2010.

    zato im je i šuplja obrana kad im je ovaj stožerni igrač u obrani

  • torca1950 01.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare