To je to što me zanima!

Juriću se trese klupa? Torino ne zna za pobjedu već 5 utakmica

Pjaca je igrao do 85. minute za Torino, dok je Brekalo izašao u 69. minuti. Torino je 11. sa 33 boda, a Cagliari 17. sa 25. Bila je to već peta uzastopna utakmica Torina bez pobjede (tri poraza i dva remija)
Vidi originalni članak

 Torino je u nedjelju u utakmici 27. kola talijanskog prvenstva poražen na svom terenu, sa 2-1 bolji je od njega bio Cagliari

Poveo je Cagliari u 21. minuti golom Bellanove, a momčad Ivana Jurića dolazi do izjednačenja u 54. minuti. Strijelac je za Torino bio Belotti.

Josip Brekalo ubacio iz slobodnjaka s desne strane, Marko Pjaca, koji je danas zaigrao od prve minute, prenio je loptu glavom na drugu stranu za Talijana koji je poentirao, no u službenoj statistici, Hrvat nije dobio asistenciju.

Gol Torina pogledajte ovdje.

TREĆA U NIZU BEZ POBJEDE Novi 'kiks' Intera u borbi za 'Scudetto': Perišiću i Brozoviću samo bod kod Badeljove Genoe

Ipak, pobjedu gostima u 62. minuti donio je Deiola. Pjaca je igrao do 85. minute za Torino, dok je Brekalo izašao u 69. minuti. 

Torino je 11. sa 33 boda, a Cagliari 17. sa 25. Bila je to već peta uzastopna utakmica Torina bez pobjede (tri poraza i dva remija).

REBIĆ IGRAO Milan remizirao drugu u nizu: Udinese odnio bod sa San Sira OSTAJE VJERAN Brozović je odabrao: Potpisat će novi i bogati ugovor s Interom!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • masterplan 27.02.2022.

    s obzirom kakvu ima limitiranu ekipu jos je dobar

  • dottie 27.02.2022.

    cuj trese se klupa, neka budu sretnu sto ce ih ostavit u ligi

  • Hrka 27.02.2022.

    Pa jel nije prošlo kolo bio heroj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare