To je to što me zanima!

Justin Bieber 'preoteo' treneru Reala titulu 'Special Onea'

Trener Real Madrida, Jose Mourinho nije 'izdržao' u usporedbi s Justinom Bieberom. Kada su obožavatelji shvatili da je u autu 'samo on', a ne pjevač otišli su razočarano
Vidi originalni članak

Mladi kanadski pjevač nalazi se u Madridu kako bi održao svoj koncert. Dolasku Biebera u Španjolsku nije ostao ravnodušan ni trener 'kraljevskog kluba' Jose Mourinho, odnosno njegova kćer.

Kćer portugalskog trenera velika je obožavateljica pjevača, a Mourinho je, kao svaki dobar otac odlučio razveseliti svoju mezimicu. Odveo je kćer u hotel u kojem je Bieber odsjeo kako bi ga upoznala.

No u silnoj strci koja je vladala oko hotela Mourinho se našao opkoljen raspamećenim fanovima pjevača. Naime, dok je napuštao hotel s kćerkom okupljeni fanovi zaustavili su njegov auto uvjereni kako se unutra nalazi pjevač. Kroz zatamnjena stakla nisu odmah uočili da se radi o treneru Reala, no kada im se iz vozila ukazao zbunjeni izraz Portugalca razočarano su se udaljili.

Očito da Mourinho nije toliko 'special' kada je u blizini Justin Bieber.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • silaaa 13.11.2011.

    vise ljudi mrzi bibbera nego ikoga , pa njega vole samo one balavice od 12 do 18 godina

  • Madridista007 13.11.2011.

    Kako se uopće usuđujete uspoređivati jednu VELIKU NOGOMETNU TRENERSKU IKONU MOURINHA sa ovim malim napuhanim upišanim mlitavcem koji nit nezna kak lopta izgleda a da ne pričam kak mi se želudac okreće dok samo čujem njegove sladunjave pjesmuljke za curice prvog razreda osnovne škole!!

  • SASHA_2 13.11.2011.

    mourinho je kontroverzna legenda i po meni je popularniji od ovog razmazenog momka biebera...koji nema ni jednu jedinu pjesmu da mi se svidja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare